8 °C Budapest

Pofátlan hirdetés: milliókat kérnek ezért a düledező viskóért

2011. március 13. 09:02

Napfény, kényelem és tengerparti idill. A legtöbb ember áhítozik egy tengerparti nyaralóról, ahol az egész család kényelmesen eltöltheti a szabadnapokat. Azonban nem minden arany, ami fénylik. A szigetországban most egy 9500 fontért (3 millió forint) kínált iszonyatos állapotban lévő nyaraló került piacra. Nagy kérdés, hogy lesz-e érdeklődő.

Nagy Britannia déli partjain nagy múltja van a mobilházaknak. Rengeteg szigetországbeli család rendelkezik ilyen kisméretű, kompakt, de minden igényt kielégítő mobilházzal a brit partok közelében. Az ilyen nyaralók ára nem túl magas és a jó fekvésnek köszönhetően igazi szabadidős élményt nyújt számos famíliának.

 

(Forrás: Daily Mail)


Azonban ez a nyugat-sussexi fövenyen eladásra kínált strandkunyhó, aligha felel meg a mobilházaktól elvárt, nem túl magas követelményeknek, mégis méregdrágán próbálják tulajdonosai értékesíteni.

 

(Forrás: Daily Mail)


A képek láttán felmerült bennünk a gyanú, hogy netán egy bombatámadás helyszínét látjuk. A rozoga falak, málló vakolat és az iszonyatos belső láttán aligha hihetjük el, hogy ezen az áron valaha gazdára találhat ez a vityilló. Arról nem is beszélve, hogy még az elhelyezkedése is hagy kívánni valót maga után, bőven. A bungalló ugyanis a tengertől számítva a leghátsó sorban található, közvetlenül a parkoló szomszédságában. Így aligha gyönyörködhetünk az óceánon lenyugvó nap fényében, reggelente pedig az elhaladó autók zajára ébredhetünk, bízva abban, hogy az egyik nem téveszt véletlenül irányt és köszön be egy reggeli kávéra.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

(Forrás: Daily Mail)


Ennek ellenére az ingatlanszakértők mégis úgy vélik, hogy könnyedén gazdára találhat a telek, hogy arra az új tulajdonos lebontva a régit újonnan vásárolt mobilházat hozathasson. "A házikó nagyon keresett helyszínen fekszik és ezek a kunyhók ritkán válnak elérhetővé" - mondja az ingatlannal foglalkozó ügynök.

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm