25 °C Budapest

Pénzszűkében a szétszabott sztárnagyi? Eladó a reneszánsz celebvilla

Pénzcentrum
2009. július 29. 10:02

Némi szünet után a múlt héten ismét piacra dobta reneszánsz stílusú villáját a számos alkalommal plasztikázott nagymama korú amerikai előadóművész. Cher korábban 45 millió dollárért próbált túladni a palotán, de vevő híján 41 millió dollárra faragta az irányárat.

Az 1180 négyzetméteres palota építési munkálatai 1999-ben kezdődtek és közel két éven át tartottak. Az ingatlan egy több ezer négyzetméteres telekhez tartozik, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Csendes Óceánra.

Cher 41 millió dollárt kér a reneszánsz stílusú villáért

Az értékesítéssel megbízott ügynökség arról számolt be, hogy a múlt héten vették fel az ingatlant a listára, de nem maradtunk le semmiről, mert az ilyen értékű paloták nem túl gyakran cserélnek gazdát egyik napról a másikra.

Az ingatlanban hat hálószoba és hét fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét, de találunk benne színháztermet, tornatermet, valamint kialakításra került egy fejedelmi lakosztály. Az ingatlanhoz tartozik még egy vendégház, egy végtelennek tűnő medence, valamint egy teniszpálya, ami alatt egy hat gépkocsi befogadására alkalmas garázs található.

Rossz példa! A többször plasztikázott művésznő lánya férfivé operáltatja magát

A rossz nyelvek szerint a 63 éves művésznőnek kialakítottak egy parókaszobát is, de ezt az ügynökség nem erősítette meg (Bergproperties).

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?