Megrettent Paris Hilton! Ő a következő célpont?

2009. május 6. 18:02

A napokban bukkant fel az egyik exkluzív ingatlanokkal foglalkozó kaliforniai ingatlaniroda hirdetései között Paris és Nicky Hilton nagybátyjának 340 négyzetméteres malibui háza. Steven Hilton - a legendás Conrad Hilton unokája - 2,96 millió dollárért próbál megszabadulni a háztól, miután néhány hónapja betörők forgatták fel az ingatlant. A családtagok megrémültek és inkább az eladást javasolták az 58 éves nagybácsinak.

A kéthektáros telken fekvő ingatlan kilenc évvel ezelőtt egy neves amerikai tervező rajzai alapján épült, Steven Hilton két évvel később 1,625 millió dollárért tett szert a város egyik legfelkapottabb környékén fekvő ingatlanra. A négyszobás házat luxus színvonalú kivitelezés jellemzi, ami az ingatlan minden helyiségében megmutatkozik.

A nyitott terű házban a négy szobán túl öt hálószoba, egy ínyenceknek való konyha, saját mozi-terem szolgálja a lakók kényelmét, a szobák teraszáról pedig gyönyörű kilátás tárul a szemünk elé. Az szomszédoktól magas kerítéssel elkülönített ősfás telken saját medence, hangjátékkal összekötött szökőkút és saját vízesés is szórakoztatja a lakókat. A kertészeknek is van munkájuk, az udvart csodás rózsakert ékesíti.

A Hilton Alapítvány elnöke egy másik malibui ingatlanban tölti a mindennapjait, a 256 négyzetméteres házat két évvel ezelőtt 7,1 millió dollárért vásárolta. Az eladásra kínált ingatlanban nem tartózkodott senki a betörés idején, de a hozzátartozók tanácsára a helyreállítást követően inkább értékesíti a házat a Hilton-nagybácsi (a képek forrása: Bergproperties).

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem