5 °C Budapest

Megrettent Paris Hilton! Ő a következő célpont?

2009. május 6. 18:02

A napokban bukkant fel az egyik exkluzív ingatlanokkal foglalkozó kaliforniai ingatlaniroda hirdetései között Paris és Nicky Hilton nagybátyjának 340 négyzetméteres malibui háza. Steven Hilton - a legendás Conrad Hilton unokája - 2,96 millió dollárért próbál megszabadulni a háztól, miután néhány hónapja betörők forgatták fel az ingatlant. A családtagok megrémültek és inkább az eladást javasolták az 58 éves nagybácsinak.

A kéthektáros telken fekvő ingatlan kilenc évvel ezelőtt egy neves amerikai tervező rajzai alapján épült, Steven Hilton két évvel később 1,625 millió dollárért tett szert a város egyik legfelkapottabb környékén fekvő ingatlanra. A négyszobás házat luxus színvonalú kivitelezés jellemzi, ami az ingatlan minden helyiségében megmutatkozik.

A nyitott terű házban a négy szobán túl öt hálószoba, egy ínyenceknek való konyha, saját mozi-terem szolgálja a lakók kényelmét, a szobák teraszáról pedig gyönyörű kilátás tárul a szemünk elé. Az szomszédoktól magas kerítéssel elkülönített ősfás telken saját medence, hangjátékkal összekötött szökőkút és saját vízesés is szórakoztatja a lakókat. A kertészeknek is van munkájuk, az udvart csodás rózsakert ékesíti.

A Hilton Alapítvány elnöke egy másik malibui ingatlanban tölti a mindennapjait, a 256 négyzetméteres házat két évvel ezelőtt 7,1 millió dollárért vásárolta. Az eladásra kínált ingatlanban nem tartózkodott senki a betörés idején, de a hozzátartozók tanácsára a helyreállítást követően inkább értékesíti a házat a Hilton-nagybácsi (a képek forrása: Bergproperties).

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?