Eladó Amerika legdrágább háza - nem tudni hány szoba van benne!

2009. március 28. 14:00

Piacra került a 2006-ban elhunyt Aaron Spelling lakóingatlana. A több, mint 100 szobás házat 150 millió dollárért árusítják: ha vevőre talál, ez lehet Amerika legdrágább magáningatlana.

A Santa Monicához tartozó Holmby Hills-en található ház méretei döbbenetesek, a belső területe nagyjából 5 250 négyzetméter, a szobák számát pedig Aaron Spelling özvegye sem tudta pontosan megmondani. "Egy csomó van belőlük. A házon sokat fejlesztettünk és igazából sosem jártam körbe és számoltam meg őket" - nyilatkozta Candy Spelling.


A francia stílusban épült kastély valóságos labirintus. Az ilyen épületektől elvárható helyiségeken túl (borospince és borkóstoló szoba, bowling-pálya, könyvtár, edzőterem) található benne egy szoba külön az ajándékok becsomagolására, valamint egy megfelelő páratartalmú helyiség a családi ezüstnek.

Az 1,8 hektáros parkban jó néhány szökőkút található, egy citrusliget, teniszpályák, két uszoda és több, mint 100 autó számára elegendő parkolóhely. A Charlie angyalait és a Beverly Hills 90210-et is jegyző TV-producer halála előtt átalakított tetőtérben egy teljes fodrászat és szépségszalon kapott helyet. A ház legnagyobb nevezetessége mégis a vetítőterem, melyben Aaron Spelling ideje nagy részét töltötte. A szoba talán az egyik legnagyobb magánkézben lévő moziterem, az ablakai automatikusan sötétednek el a maximális élmény kedvéért.


Nagyobb térképre váltás

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem