7 °C Budapest

Eladó Amerika legdrágább háza - nem tudni hány szoba van benne!

2009. március 28. 14:00

Piacra került a 2006-ban elhunyt Aaron Spelling lakóingatlana. A több, mint 100 szobás házat 150 millió dollárért árusítják: ha vevőre talál, ez lehet Amerika legdrágább magáningatlana.

A Santa Monicához tartozó Holmby Hills-en található ház méretei döbbenetesek, a belső területe nagyjából 5 250 négyzetméter, a szobák számát pedig Aaron Spelling özvegye sem tudta pontosan megmondani. "Egy csomó van belőlük. A házon sokat fejlesztettünk és igazából sosem jártam körbe és számoltam meg őket" - nyilatkozta Candy Spelling.


A francia stílusban épült kastély valóságos labirintus. Az ilyen épületektől elvárható helyiségeken túl (borospince és borkóstoló szoba, bowling-pálya, könyvtár, edzőterem) található benne egy szoba külön az ajándékok becsomagolására, valamint egy megfelelő páratartalmú helyiség a családi ezüstnek.

Az 1,8 hektáros parkban jó néhány szökőkút található, egy citrusliget, teniszpályák, két uszoda és több, mint 100 autó számára elegendő parkolóhely. A Charlie angyalait és a Beverly Hills 90210-et is jegyző TV-producer halála előtt átalakított tetőtérben egy teljes fodrászat és szépségszalon kapott helyet. A ház legnagyobb nevezetessége mégis a vetítőterem, melyben Aaron Spelling ideje nagy részét töltötte. A szoba talán az egyik legnagyobb magánkézben lévő moziterem, az ablakai automatikusan sötétednek el a maximális élmény kedvéért.


Nagyobb térképre váltás

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 5. 13:30