2019. december 11. szerda Árpád

Fontos változás jön az OTP-nél: rengeteg ügyfelet érint


Idén ősszel külsejében megújult az első hazai elektronikus cafeteria juttatási forma, az OTP Egészségkártya, ami egyben az OTP Cafeteria kártya is. Az utolsó, még a korábbi megjelenéssel rendelkező kártyákat szeptember 30-án adták postára. A kártyák felhasználása és működése változatlan marad, a korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatóak maradnak.

Három éven belül minden Egészségpénztári tag és Cafeteria Kártya birtokos új kártyát kap. Az első, már megújult külsővel rendelkező kártyákat idén október folyamán küldi ki ügyfelei részére az OTP Egészségpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató. A megújult külső mellett a legfontosabb változás, hogy a kártyán megtalálható lesz az egészségpénztári tagok okiratszáma, mely megkönnyíti az egészségpénztárra elszámolható termékek és szolgáltatások esetében a számla igénylését, az elfogadóhelyek számára pedig a számla kiállítását. 

Ezzel az OTP Egészségpénztár több mint 260 000 tagja még könnyebben tudja majd felhasználni egészségügyi célú megtakarításait.

Az OTP Egészségpénztár tagjai az elmúlt félév során 600 000 tranzakció során mintegy 3,7 milliárd forintot költöttek tagjaink egészségük megőrzésére, az OTP Egészségkártyák segítségével, a teljes költés összege pedig elérte az 5,5 milliárd forintot. Célunk, hogy számukra valóban partnerek lehessünk, úgy fejlesszük szolgáltatásainkat, hogy ezzel az ő mindennapi életüket tegyük könnyebbé. Az új kártyákon ezért mostantól megtalálható lesz tagjaink okirat száma is, ezzel a fizetés még egyszerűbb és gyorsabb lesz

-számolt be az újdonságokról Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. A cserével kapcsolatosan a kártyabirtokosoknak nincsen teendőjük, a három éves lejárati időt követően automatikusan az új külsővel rendelkező kártyát kapják meg. A korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatók maradnak változatlan feltételekkel. 

Tizenöt évvel ezelőtt, 2004-ben tettük elérhetővé az OTP Egészségkártyát, ami az első hazai elektronikus béren kívüli juttatási forma volt. Négy évvel később a sokoldalúságának köszönhetően ugyanez a megoldás jelentette egy új szolgáltatás, az OTP Cafeteria kártya alapját is. Azóta több tízezer kártyabirtokos fizetett az általunk kibocsátott kártyákkal gyermeke tanszereiért, sportbelépőkért, koncertjegyekért vagy éppen karácsonyi ajándékokért. Úgy éreztük, elérkezett az idő, hogy megújítsuk a kártyát, új, modernebb külsőt biztosítsunk számára. Bízunk benne, hogy egy ugyanilyen sikeres évtized áll a kártya előtt

- mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank cafeteria üzletágának vezetője. Az OTP Cafeteria kártyán keresztül a munkáltatók, ajándékutalványt, iskolakezdési támogatás utalványt, kultúra utalványt, sportutalványt vagy egészségpénztári hozzájárulást adhatnak dolgozóik számára.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

CBA

12.19-12.31
Országos

CBA

12.19-12.31
Országos

Kika

12.13-12.15
Országos

Spar

12.12-12.18
Országos

Interspar

12.12-12.18
Országos

Auchan

12.12-12.18
Országos

Tesco

12.12-12.18
Országos

Lidl

12.12-12.18
Országos

  Ajánlatunk