21 °C Budapest
Van, ahol így oldják meg az ingyenes készpénzfelvételt

Van, ahol így oldják meg az ingyenes készpénzfelvételt

Pénzcentrum
2014. július 31. 15:01

Általában rémtörténetek keringenek ATM-ekről, trükkös lopásokkal, vagy harapós pénzfelvevő gépekkel, de akad pozitív végkimenetelű sztori is az automatákkal kapcsolatban. Vírusként terjed az interneten az a videó, melyen egy kanadai bank váratlan meglepetéssel szolgált ügyfeleinek.

Egy kanadai bank különleges meglepetéssel várta régi hűséges ügyfeleit múlt héten. A bank több mint 30 ezer ügyfelének osztott szét fejenként négyezer forint körüli (20 kanadai dollár) összeget. Emellett sokan extra meglepetésben is részesültek.

Néhány kiemelt ügyfelet kérték meg, hogy "teszteljék" a bank új ATM-jét. Ami valójában egy ajándékozó, beszélő gép volt. Volt, akinek a kedvenc csapata mezét és baseball ereklyéket adott. Ezen túl pedig találkozhatott kedvenc játélkosával José Bautistával. Ráadásként pedig a kezdődobás is az övé volt az egyik meccsen:

Forrás: Youtube

Egy kisfiú extra zsebpénzt kapott:

Forrás: Youtube

Volt, aki virágot kapott:

Forrás: Youtube

Az egyik megajándékozott egy kétgyermekes anyuka, aki bár nagyon szeretette volna, még soha nem tudta nyaralni vinni a fiait. Ő egy Disneylandes utazást kapott mindannyiuk számára, teljes ellátással. Ezen kívül két körülbelül 200 ezer forint értékű csekket a fiúk taníttatására:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Forrás: Youtube

Egy idős asszony két repülőjegyet kapott Trinidadba, ahol a lánya él. A lány rákbeteg, és ő rengeteg pénzzel támogatja a lányt. A köszönőkártyára többek között azt írták, szerencsés a lánya, hogy ő az anyukája:

Forrás: Youtube

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?