Itt a bulizós bankkártya!

Pénzcentrum
2006. augusztus 1. 12:24

A K&H Bank a Sziget 2006 alkalmából új, koncert képpel ellátott bankkártyát bocsát ki az igazi szigetrajongók és a jókedvet, bulizást kedvelők részére. A K&H Sziget Maestro kártyát az ügyfelek mától igényelhetik a K&H fiókokban országszerte.


A Sziget Bankjaként a K&H koncertképes Sziget kártyával készül az ország és a régió legnagyobb koncert sorozatára. A K&H Sziget Maestro kártyát ajánlják mindazoknak, akik nem mulasztanak el egy Sziget Fesztivált sem, akik szeretnek bulizni, koncertekre járni, és akik szívesen emlékeznek a vidám percekre. A színes koncertképpel ellátott bankkártya augusztus elejétől igényelhető a K&H Bank országos fiókhálózatában. A Sziget Bankja a Sziget 2006 rendezvényen bankfiókot is működtet, így aki kártyát szeretne igényelni, az a Sziget fiókban is megteheti, ahol reggel 10 és délután 6 közötti nyitva tartással várnak mindenkit.

A Sziget Bankja által kiadott koncertképes bankkártya az elektronikus kártyák összes hagyományos szolgáltatását biztosítja birtokosa számára, azaz bármikor vehet készpénzt vehet fel a bankszámlájáról és kártyájával elektronikus terminálon vásárolhat is. A K&H trambulin Maestro bankkártya már 14 éves kortól igényelhető, az első éves bankkártya díjat a Bank átvállalja. Amellett, hogy az ügyfél a Maestro kártyával több mint 100 külföldi országban vásárolhat, a kártyához díjmentes utazási biztosítás is tartozik, mely elősegíti a gondtalan utazás élményét.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. június 25. 22:06
A még februárban betiltott Szputnyik és RT (Russia Today) különböző propagandacsatornáin túl az Euró...
Holdblog  |  2022. június 25. 12:12
Pénznyomtató jegybankok, infláció, kétségbeesett jegybankok… ez az elmúlt 12 év ciklusa (is) e...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Bankmonitor  |  2022. június 23. 15:45
A fogyasztói szokásaink természetszerűleg alakulnak a megváltozott gazdasági környezethez. A 2022-es...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22