Itt a bulizós bankkártya!

Pénzcentrum
2006. augusztus 1. 12:24

A K&H Bank a Sziget 2006 alkalmából új, koncert képpel ellátott bankkártyát bocsát ki az igazi szigetrajongók és a jókedvet, bulizást kedvelők részére. A K&H Sziget Maestro kártyát az ügyfelek mától igényelhetik a K&H fiókokban országszerte.


A Sziget Bankjaként a K&H koncertképes Sziget kártyával készül az ország és a régió legnagyobb koncert sorozatára. A K&H Sziget Maestro kártyát ajánlják mindazoknak, akik nem mulasztanak el egy Sziget Fesztivált sem, akik szeretnek bulizni, koncertekre járni, és akik szívesen emlékeznek a vidám percekre. A színes koncertképpel ellátott bankkártya augusztus elejétől igényelhető a K&H Bank országos fiókhálózatában. A Sziget Bankja a Sziget 2006 rendezvényen bankfiókot is működtet, így aki kártyát szeretne igényelni, az a Sziget fiókban is megteheti, ahol reggel 10 és délután 6 közötti nyitva tartással várnak mindenkit.

A Sziget Bankja által kiadott koncertképes bankkártya az elektronikus kártyák összes hagyományos szolgáltatását biztosítja birtokosa számára, azaz bármikor vehet készpénzt vehet fel a bankszámlájáról és kártyájával elektronikus terminálon vásárolhat is. A K&H trambulin Maestro bankkártya már 14 éves kortól igényelhető, az első éves bankkártya díjat a Bank átvállalja. Amellett, hogy az ügyfél a Maestro kártyával több mint 100 külföldi országban vásárolhat, a kártyához díjmentes utazási biztosítás is tartozik, mely elősegíti a gondtalan utazás élményét.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?