4 °C Budapest

Pénzügyek a postán? - Lássuk, mit tudnak!

Pénzcentrum
2006. június 13. 08:30

Napról-napra találkozhatunk a Magyar Posta reklámjaival, melyek kreatívan igyekeznek tudtunkra adni, nem kell feltétlenül bonyolultan intéznünk pénzügyeinket, megkaphatunk mindent egy helyen, a postán. Nézzük, mi is ez a minden és milyen áron ajánlják!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.A postára a legtöbben a sárga csekkek befizetése miatt járnak, mostanra azonban már a pénzügyi termékek széles palettájával találkozhatunk a hivatalokban. Ha minden jól megy, a jövőben már a csekkbefizetések is automatikusan mennek majd, így a posta munkatársai több időt fordíthatnak a banki és biztosítási termékek értékesítésével és az ügyfeleknek történő tanácsadással.

A postát alapvetően az teheti széles körben vonzóvá a pénzügyek intézése szempontjából, hogy kiterjedt hálózattal rendelkezik, valamint hosszú nyitva tartással dolgozik. Mindez persze nem hatja meg a más bankoknál internetes előfizetéssel rendelkezőket, magától értetődő, hogy a postát elsősorban azok preferálják, akik továbbra is a személyes ügyintézésben bíznak a pénzügyek területén. (A posta is kínál ugyanakkor net- és telebanki szolgáltatást, amint ez a későbbi felsorolásból kiderül, az ügyfelekre azonban az a jellemző, hogy a többség csak a telefonos ügyintézés iránt érdeklődik. A mintegy 80 ezer számlatulajdonos ügyfélből 2 ezernél is kevesebben rendelkeznek NetBanki előfizetéssel.)

A Posta jelenleg a következő pénzügyi szolgáltatásokat nyújtja: 

- Folyószámla-vezetés 
- Bankkártya 
- Telebank, internetbank 
- Személyi kölcsön 
- Pénzpiaci és ingatlan befektetési jegyek 
- Takarékbetétek (Erste és OTP termékek) 
- Kincstári takarékjegy 
- HozamŐr (garantált hozamú, életbiztosítással kombinált befektetés) 
- Kötelező és casco, baleset- és utasbiztosítás 
- Biztosítással kombinált befektetési termékek

A posta igyekszik a fenti szolgáltatásokat a lehető legmodernebb úton és a leggyorsabban nyújtani, a legnagyobb postahelyeken közvetlen online kapcsolatot létesítettek az Erste Bank számlavezető rendszerével.

Lássuk végezetül, mibe is kerül nekünk a posta, mint pénzügyi szolgáltató választása!


 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?