31 °C Budapest
Stockholm, Sweden - April 30, 2013: Jysk flag against blue sky. JYSK is a Danish company. JYSK sell mattresses, duvets, pillows, furniture and furnishings.

Beindult a toborzás: rengetegen jelentkeznek most ezekre az állásokra

2022. március 19. 12:01

Bár csak nemrég kezdődött a toborzás a JYSK Ecseren épülő logisztikai központjába, máris komoly munkavállalói érdeklődés mutatkozik a több országot is kiszolgáló létesítmény iránt. Jelentkezések a fővárosból és Pest megye más részeiről egyaránt érkeznek, és úgy tűnik, a versenyképes bérezés, valamint az emberközpontú kultúra kombinációja kimondottan vonzó lehet, ha a megfelelő csatornán jut el a szakemberekhez. 

A cég új automatizált logisztikai központja a tervek szerint tavasszal kezdi el működését, és fokozatosan kapcsol majd teljes kapacitásra. A központ Magyarország mellett Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia áruházait kiszolgálva, 143 ezer négyzetméteren 205 000 paletta árut tárol majd. A legmodernebb technológiával és zöld megoldásokkal üzemelő létesítmény összesen 300 munkahelyet teremt, amelyek betöltésére a toborzás január elején kezdődött.

Minden szakterületen nagyon sok az érdeklődő a meghirdetett pozícióinkra, és úgy tűnik, a versenyképes bérek mellett a munkavállalók a munkájukat megfelelő eszközökkel és rendszerekkel segítő, humánus környezetet keresik, ahol elvárt a rugalmas, támogató, megértő, fejlesztő munkáltatói magatartás és nem utolsó sorban a szakmai előrelépési lehetőség minden munkakörben

– mondja Kaulics Emőke, az ecseri logisztikai központért felelős HR menedzser. Hozzátette: a logisztikai központban mindezek figyelembe vételével állították össze az új, potenciális munkavállalóknak megajánlott csomagjukat. "Természetesen a piaci bér ismerete kiemelt szerepet tölt be, ezért mi célként tűztük ki, hogy minden munkakörben a térségünkben kínált fizetésekkel versenybe szállva, az élmezőnyben tartsuk a bérszintünket” - mondta.

A cég tapasztalatai szerint a munkavállalók számára a nagyon erősen emberközpontú skandináv kultúra komoly vonzerőt jelent. „A humán fókusz a juttatásainkban is megjelenik. Igyekeztünk úgy összeállítani a csomagot, hogy a munkavállalók kényelmét és egészségét egyaránt támogassuk vele, a munka-magánélet egyensúlyban tartásával és tervezhető munkabeosztással – tette hozzá Kaulics Emőke, akinek elmondása szerint az új belépőket oktatással is támogatják mind a hard, mind soft skillek fejlesztésében, és lehetőséget biztosítanak a hiányzó végzettségek megszerzésére is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A fluktuációtól a cégnél nem nagyon tartanak, hiszen ez náluk a kiskereskedelmi átlag (25 százalék) alatti, az előző pénzügyi évben mindössze 16,8 százalékos volt.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső SKANDINÁV LOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2022.06.30 10:32
  2x2=5. Meghülyültem? Lehet… lehet, hogy én vagyok az egyetlen (egyik…), aki szembe halad az aut...
perfekt  |  2022.06.30 09:56
A 310/2021 (VI.7.) Kormányrendelet alapján az alkalmazottak nélküli önfoglalkoztatók egy egyszeri 21...
hrdoktor  |  2022.06.27 04:50
A száraz, meleg levegő, az UV-sugárzás és a strandolás erősen igénybe veheti a szemünket, így nyáron...
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 2. szombat
Ottó
26. hét
Július 2.
UFO Világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?