3 °C Budapest

Álomesküvő rémálomba illő befejezéssel: egyre többször fordul elő...

Pénzcentrum
2007. május 31. 13:00

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a friss házasok nászútjukról nem csak napbarnítottan, hanem anyagilag is teljesen leégve érkeznek haza, mivel a fejlettebb országokban divattá vált a hírességek álomesküvőinek utánzása, mely az átlagemberek számára csak hitelből lehetséges.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Brit tapasztalatok szerint a szigetországban egy átlagos esküvő 17 ezer fontnál is többe kerül, a legtöbben azonban álmaik megvalósításával túlfeszítik a racionális kereteket és óriási adósságba verik magukat.

Az esküvőt követően a törlesztés általában akkor szokott nehézségeket okozni, amikor a gyerek is megérkezik a családban, a sok előre bekalkulálatlan költség pedig megoldhatatlan feladat elé állítja a házaspárt, akik közül egyre többen menekülnek magáncsődbe, a szigetországban ugyanis erre is van lehetőség.

Hazánkban kifejezetten esküvői hitelkonstrukció egyetlen banknál van, melyet korábban alábbi összeállításunkban mutattunk be.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Menyasszonyt részletre! - Semmi nem lehetetlen...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?