1 °C Budapest

Újabb hiteltermékek a piacon - piacra lépett az AEGON

Pénzcentrum
2006. október 26. 12:30

j szereplő lépett a hitelek piacára. November 2-tól 110 értékesítési helyen kezdi meg hiteleinek kínálását az Aegon Magyarország Hitel Zrt.

Ú

Harnos András vezérigazgató elmondta, hogy induláskor három konstrukció (ingatlanvásárlási, szabad felhasználású és hitelkiváltó jelzáloghitel) két változatát (annuitásos és életbiztosítással kombinált hitel), tehát összesen hat terméket kínálnak majd 3,3-4,5 százalékos kamatozás mellett svájci frank alapon. A lakáscélú hiteleknél a teljes hiteldíjmutató (thm) 6 százalék alatt marad majd

A társaság refinanszírozását a holland anyavállalat központi treasury-je végzi majd, így a piacinál gyorsabb és rugalmasabb lesz a szolgáltatás.

Az ügyfeleknek egyszeri költségként, a közjegyzői díj mellett, felmerül a folyósítás díja, mely a hitelösszeg másfél százaléka és az értékbecslési díj, mely 25 ezer forint. Azonban, azoknak az ügyfeleknek, akik on-line kötik a terméket, csak a hitelösszeg fél százalékát fizetik meg a folyósításkor jutalékként.

A hitelek a futamidő alatt bármikor előtörleszthetők, illetve visszafizethetők, ezek díja a tranzakció napján fennálló tőketartozás 1 százaléka.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A konstrukciók esetében a hitel minimális összege 1 millió forint, 30 millió forint felett pedig egyedi elbírálás alapján döntenek a folyósításról. A hiteleket jövedelemvizsgálattal, vagy anélkül, tisztán ingatlanfedezet alapján is folyósítja majd a cég. Maximum a hitelbírálati érték 80 százalékáig.

A passzív BAR listások is számíthatnak hitelre, igaz számukra egy 2 százalékos kamatfelárat számol a hitelnyújtó.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 10. 11:23
Úgy tűnik, megint csavartak egyet felfelé a propaganda szintjén, ugyanis a Bors című, Fidesz-közeli...
Kasza Elliott-tal  |  2023. december 9. 08:00
Tegnap kijött Justin Law listája az osztalékfizető részvényekről, sorba is rendeztem őket gyorsan, i...
Holdblog  |  2023. december 9. 06:48
Kijöttek a legfrissebb PISA-eredmények, amelyekben a diákok teljesítményét mérik hosszú idősoron, és...
Kiszámoló  |  2023. december 8. 19:24
Kiderültek a részletek az új villanyautós pályázatról, az eddigi legbőkezűbbre sikeredett. Csak váll...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem