16 °C Budapest

Újabb hiteltermékek a piacon - piacra lépett az AEGON

Pénzcentrum
2006. október 26. 12:30

j szereplő lépett a hitelek piacára. November 2-tól 110 értékesítési helyen kezdi meg hiteleinek kínálását az Aegon Magyarország Hitel Zrt.

Ú

Harnos András vezérigazgató elmondta, hogy induláskor három konstrukció (ingatlanvásárlási, szabad felhasználású és hitelkiváltó jelzáloghitel) két változatát (annuitásos és életbiztosítással kombinált hitel), tehát összesen hat terméket kínálnak majd 3,3-4,5 százalékos kamatozás mellett svájci frank alapon. A lakáscélú hiteleknél a teljes hiteldíjmutató (thm) 6 százalék alatt marad majd

A társaság refinanszírozását a holland anyavállalat központi treasury-je végzi majd, így a piacinál gyorsabb és rugalmasabb lesz a szolgáltatás.

Az ügyfeleknek egyszeri költségként, a közjegyzői díj mellett, felmerül a folyósítás díja, mely a hitelösszeg másfél százaléka és az értékbecslési díj, mely 25 ezer forint. Azonban, azoknak az ügyfeleknek, akik on-line kötik a terméket, csak a hitelösszeg fél százalékát fizetik meg a folyósításkor jutalékként.

A hitelek a futamidő alatt bármikor előtörleszthetők, illetve visszafizethetők, ezek díja a tranzakció napján fennálló tőketartozás 1 százaléka.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A konstrukciók esetében a hitel minimális összege 1 millió forint, 30 millió forint felett pedig egyedi elbírálás alapján döntenek a folyósításról. A hiteleket jövedelemvizsgálattal, vagy anélkül, tisztán ingatlanfedezet alapján is folyósítja majd a cég. Maximum a hitelbírálati érték 80 százalékáig.

A passzív BAR listások is számíthatnak hitelre, igaz számukra egy 2 százalékos kamatfelárat számol a hitelnyújtó.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?