2 °C Budapest

Újabb hiteltermékek a piacon - piacra lépett az AEGON

Pénzcentrum
2006. október 26. 12:30

j szereplő lépett a hitelek piacára. November 2-tól 110 értékesítési helyen kezdi meg hiteleinek kínálását az Aegon Magyarország Hitel Zrt.

Ú

Harnos András vezérigazgató elmondta, hogy induláskor három konstrukció (ingatlanvásárlási, szabad felhasználású és hitelkiváltó jelzáloghitel) két változatát (annuitásos és életbiztosítással kombinált hitel), tehát összesen hat terméket kínálnak majd 3,3-4,5 százalékos kamatozás mellett svájci frank alapon. A lakáscélú hiteleknél a teljes hiteldíjmutató (thm) 6 százalék alatt marad majd

A társaság refinanszírozását a holland anyavállalat központi treasury-je végzi majd, így a piacinál gyorsabb és rugalmasabb lesz a szolgáltatás.

Az ügyfeleknek egyszeri költségként, a közjegyzői díj mellett, felmerül a folyósítás díja, mely a hitelösszeg másfél százaléka és az értékbecslési díj, mely 25 ezer forint. Azonban, azoknak az ügyfeleknek, akik on-line kötik a terméket, csak a hitelösszeg fél százalékát fizetik meg a folyósításkor jutalékként.

A hitelek a futamidő alatt bármikor előtörleszthetők, illetve visszafizethetők, ezek díja a tranzakció napján fennálló tőketartozás 1 százaléka.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A konstrukciók esetében a hitel minimális összege 1 millió forint, 30 millió forint felett pedig egyedi elbírálás alapján döntenek a folyósításról. A hiteleket jövedelemvizsgálattal, vagy anélkül, tisztán ingatlanfedezet alapján is folyósítja majd a cég. Maximum a hitelbírálati érték 80 százalékáig.

A passzív BAR listások is számíthatnak hitelre, igaz számukra egy 2 százalékos kamatfelárat számol a hitelnyújtó.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem