Coronavirus COVID-19 rapid diagnostic test kit

Alig ismert praktikák Covid-fertőzés ellen: így akár 2-3 nap alatt is könnyen túleshetsz a betegségen

2023. december 17. 07:15

A szakértők szerint az elkövetkezendő években könnyen nőhet a fertőzések mértéke nőni fog, azonban vannak olyan praktikák, amikkel megkönnyíthetjük a betegségen való túljutásunkat. Ennek bizonyítéka, hogy most egy orvos, aki rendszeresen alkalmazza ezeket a filléres trükköket, most TikTok-on osztotta meg felépülésének történetét. Ami mindössze 60 óráig tartott, hiszen ennyi idő kellett ahhoz, hogy negatív tesztet produkáljon.

Több éves stagnálás után ismét elkezdett emelkedni a szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag átlagkoncentrációja. Ahogyan azt már a Pénzcentrum is megírta az adatok szerint a 48. hétig a szennyvízben mért koronavírus örökítőanyag koncentrációja Budapesten és Békéscsabán egyaránt nőtt, ahogyan a főváros agglomerációs területén, illetve Debrecenben, Egerben, Győrben, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Salgótarjánban, Szekszárdon és Tatabányán is. Egyszóval újra egyre több a fertőzött beteg.

Ráadásul a Nemzeti Népegészségügyi Központ statisztikái szerint is egyre többen fordulnak orvoshoz influenzára hasonlító tünetekkel. Ezek az adatok is mutatják, hogy egyre nagyobb szükség van arra, hogy a betegek elkezdjenek tudatosabban hozzáállni a betegségekhez (legyen szó koronavírusról, vagy influenzáról), illetve, hogy legyenek tisztában a kór lefolyásának módjával és annak hosszával.

Utóbbi pedig, ahogyan az már a Pénzcentrum korábbi cikkéből is kiderült, létfontosságú, ugyanis az, aki már túlesett egy covid-fertőzésen pár alapszabály betartásával, mint a puritán étkezés, az epesav, vagy a simaizom görcsoldó bevitele, könnyen a minimumra csökkentheti a betegsége bevitelét. Legalábbis Dr. Medgyesi János, orvos, üzemorvos korábbi TikTok videóiban ezt állította.

Most pedig Medgyesi János új videójában bizonyítékot is szolgáltatott. Az orvos ugyanis covidos lett a héten, ami miatt kedden, a tünetek megjelenésének másnapján készített egy tesztet is, ami pozitív lett. Azonban mindössze 48 órával később, az ismétlő tesztnél már negatív eredményt kapott. Azaz közel 60 óra alatt felépült a betegségből, amitől éveken keresztül rettegtünk, mindössze azért, mert betartotta a saját szabályait.

@medfood_diet

♬ eredeti hang - Dr. Medgyesi János

60 óra telt el a betegség kezdete és a covid-teszt negatívvá válása között. Hétfő éjjel láz, rossz közérzet, erős orr váladékozás, majd kedden kedden csináltam tesztet, ami pozitív lett. Szerdán feltettem 1-2 videót, javult az állapotom lépésről lépésre. Csütörtökön pedig, 48 órával később csináltam a következő tesztet, ami hála Istennek negatív lett

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– számolt be a TikTok videóban Medgyesi János, aki mindenkit biztosított arról, hogy ennek ellenére továbbra sem fog rendelni, hiszen még mindig nem 100 százalékos az egészsége.

Akik puritán, visszafogott életmódot folytatnak, kevésbé ingerlik magukat az étellel, a filmekkel, az érzelmek hullámzásával, azaz valahogyan tudnak egy kicsit visszafogottabb, nyugodtabb életet élni, és emellett használják a megfelelő gyógyszereket, azoknál a gyógyulási sebességi ráta jóval magasabb és biztonságosabb, mint azoknál, akik nem nagyon tudnak mértéket tartani

– emelte ki az orvos, aki többször is hangsúlyozta, hogy a pihenés is mindennél fontosabb.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm