34 °C Budapest

Címke: rasszizmus (10 cikk)

MTI | 2020. szeptember 16. 20:04

Európai minimálbért vezetne be az unió: itt van Von der Leyen bejelentése

Itt az idő, hogy Európa felszámolja törékenységét, és lépéseket tegyen egy új élet felé, amelyhez erős egészségügyi unió létrehozására van szükség - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, az Európai Parlament plenáris ülésén szerdán.

Pénzcentrum | 2010. november 3. 08:32

Mercedesszel mentek a segélyért: rát helyett jön a bérpótló juttatás

A kormány nem folytatja az Út a munkához programot: megszűnik az aktív korú munkanélküliek rendelkezésre állási támogatása (rát), helyette bérpótló juttatást folyósítanak. Az ellátás feltétele lesz a rendezett lakókörnyezet és legalább 30 nap munkaviszony.

Pénzcentrum | 2009. november 18. 16:58

Kilóra megvette az IKEA a környezetvédőket! Botrányos részletek

Mint arról a napokban a Pénzcentrum is beszámolt, egy új botránykönyv megdöbbentő képet fest az IKEA-ról. A szerző a svéd áruházlánc egy korábbi vezetője, aki azt állítja: az IKEA szektaként működik, a csillogó felszín alatt kémkedés, rasszizmus és hazugságok hálója húzódik. A könyv szerint az áruházlánc még a világ legismertebb környezetvédő szervezetét is lefizette.

Pénzcentrum | 2009. november 13. 11:10

Botrány! IKEA: kitálal az egykori vezér - részletek

Megdöbbentő képet fest egy nemrég megjelent könyv az IKEA-ról. A szerző a svéd áruházlánc egy korábbi vezetője, aki azt állítja: az IKEA szektaként működik, a csillogó felszín alatt kémkedés, rasszizmus és hazugságok hálója húzódik.

Pénzcentrum | 2009. augusztus 18. 15:02

150 milliós profitot hozott a Sziget

150 millió forint feletti profittal zárt a Sziget, így az idei szezon rendezvényei az előzetes kalkulációk szerint összességében 350-400 millió forint körüli eredményt termeltek a szervezőknek- tette közzé az econet.hu.

Pénzcentrum | 2008. október 20. 13:00

Szorult helyzetben Közép-Kelet-Európa, mindenki érintett!

Régiónkban a pénzügyi krízis rövidesen inkább gazdasági válsággá alakul át, egyre másra jelentik be a nagy nemzetközi intézményektől érkező támogatásokat, a balti államokat pedig már a recesszió is utolérte!

Pénzcentrum | 2006. szeptember 6. 05:30

Mennyiért adhatják ki a WIW-esek adatait? - Szorul a hurok...

Ugyan az adatvédelmi szabályzata mást írt elő, a Google mégis kiadta a brazil állampolgárok adatait a hatóságoknak miután a brazil bíróság egy jókora, napi 23,000 dolláros büntetéssel fenyegette az internetes oldalt az együtt nem működésének díjazásaként. Lehet, hogy hasonló esetben, mi magyarok is így járnánk?