2020. december 1. kedd Elza

Sorra szűnnek meg a pontgyűjtő kártyák, utalványok


A Mutipont Program átalakulása után most a ClubSmart pontgyűjtők életében jön nagy változás. De a Sodexo utalványok tulajdonosainak is érdemes résen lenni. Mutatjuk a részleteket.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Sodexo Juttatások és Ösztönző Szolgáltatások üzletága 2016-ban megszüntette Magyarországon a Sodexo utalványok és kártyák kibocsátását

- olvasható a Sodexo hivatalos honlapján.

Ez adhat magyarázatot arra, hogy február végétől már nem fogadják el az utalványokat az Aldi áruházaiban, ráadásul a Tescóban is már csak néhány napig tudunk ezekkel az utalványokkal fizetni.

2017.03.31-ig fogadjuk el a Sodexo utalványokat a Tesco áruházakban, ennek oka, hogy a két vállalat között a szerződés megszűnik.

- válaszolta a Pénzcentrum megkeresésére az áruház sajtóosztálya.

Hol használhatjuk fel a megmaradt utalványokat?

Ahogyan fentebb is írtuk a Sodexo nem fog több utalványt kibocsátani. A még nálunk lévő utalványokat a rajtuk feltüntetett lejárati dátumig használhatjuk fel. A 2017-ben érvényes utalványokat még az:

  • Auchan,
  • Lildl,
  • Spar, Interspar,
  • Ticket Express,
  • Líra és a
  • Rózsavölgyi Jegyirodák boltjaiban használhatjuk fel.

Nincs több hamburger pontokból

Az utalványok használata mellett sokan gyűjtenek pontokat, például a ClubSmart kártyán. Március 31-től azonban ezeknél a kártyáknál is nagy változás következik be.

A Shell Hungary Zrt. és a McDonald’s Magyarország befejezik a ClubSmart Program keretein belül történő együttműködésüket.

- olvasható a shellsmart oldalán.

A McDonlad’s éttermeiben tehát 2017- március 31-ig gyűjthetőek és válhatóak be a ClubSmart pontok. Április elsejétől a kártyák a McDonald’s nélkül a megszokott módón használhatóak gyűjtésre és beváltásra is.

A közös megállapodás értelmében, mindkét fél a jövőben saját hűségprogramjára szeretne figyelmet fordítani, ezzel jutalmazva saját vásárlói hűségét. Hosszú távon a vendégekkel való közvetlen kapcsolatunk erősítése, ennek érdekében pedig egy digitális alapú hűségprogram felépítése a cél. Az év elején elindítottuk a myMeki applikációnkat, amivel az elektronikus kuponok egyszerűen és kényelmesen gyűjthetők és megoszthatók a családtagokkal és a barátokkal is

- válaszolta megkeresésünkre a McDonald's sajtóosztálya.

2017 elején pedig már a Multipont Program is teljesen átalakult, január elsején számos beváltóhely kikerült a programból. A témával részletesebben az alábbi cikkünkben foglalkoztunk.

KATTINTS! Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk