4+1 tipp, hogy ne a sablonos ajándékokról szóljon a karácsony (x)

Pénzcentrum
2017. november 27. 05:00

Az ötleteket követve még garantált ajándékutalványt is kaphatsz.

Tanácstalanul kószáló, frusztrált emberek a bevásárlóközpontokban és a karácsonyi vásárokon - ismerős kép. Ha Te is hasonló cipőben jársz, ez a cikk Neked szól.

A műszaki cikkek, a kozmetikumok, a könyvek és ruhaneműk rengetegében nagyon elveszve érezhetjük magunkat, ezért jól jön némi támpont, például egy hobbi vagy valami nagy kedvenc, aminek ismeretében könnyebb lesz a dolgunk.

Vásárolj online!

Akár jól ismerjük a megajándéozott személyt, akár csak halványan sejtjük, hogy minek örülne vagy a hosszú évek alatt már minden létező ötletet elsütöttünk, nehéz a dolgunk, ha frappáns meglepetést keresünk.
Éppen ezért egyre növekvő népszerűségnek örvendenek azok az online boltok , ahol az óriási kínálatból, kényelmes körülmények között otthonról, vagy a villamoson ülve mobilról, tabletről is vásárolgathatunk, tetszés szerint készpénzes utánvéttel vagy bankkártyával.

Sokunk számára az otthon melegét jelenti egy csésze finom, aromás kávé, hiszen az akár a konyhaasztalnál vagy a kanapéra kucorodva minden témához tökéletes kísérő.

Ajándékozz kávéházi élményt otthonra az EspressoShop.hu-ról!

A kapszulás technológia térhódításával egyre több háztartásba eljut a kávéházi élmény lehetősége, hiszen a kis kapszulák zárt rendszerében pontosan annyi és olyan arányú kávékeverék van, ami kizárólag a forróvízzel találkozik, így a fáradtságos géptakarítás helyett az ízes beszélgetésekkel töltheted az időt - ezt nyújtja az illy IperEspresso szabadalmaztatott kapszulatechnológiája.
És miben más az illy? Mindig ugyanazt a csúcsminőséget, a világszerte szeretett illy ízt varázsolja a csészéjébe. Az illy nem spórol a legjobb alapanyaggal sem, kapszuláiban nemcsak 5-6 gramm kávé van mint a legtöbb más kávékapszulában, hanem 6,7 gramm, vagyis mintegy 30%kal több!

Válassz kávégépet a saját elvárásodhoz igazodva

Amikor ajándékként keresünk kávégépet, az egyik legalapvetőbb szempont, hogy a vele készített kávé mindig kifogástalan élményt nyújtson, majd a design, a praktikum és a funkciók összessége végül segít meghozni a döntést.

Akik imádják a cappuccinot, az espressot és az egyénileg programozható kávéhossz nyújtotta szabadságot és szeretnék, ha a kávégépük melegvíz készítése közben is a kávéházak hangulatát idézné, azoknak az X7.1 IperEspresso kapszulás gép lesz a nyerő választás.

Ha a megajándékozott igazi high-tech fanatikus, akkor az X9 ellipszis formája, a tükröződő króm bevonat és a LED fények nyújtotta futurisztikus külső telitalálat lehet és persze nem elhanyagolható a működés közben is tölthető víztartály, valamint a praktikus csészemelegítő sem.

Ezúttal az elhivatott kávérajongókat sem lesz nehéz lenyűgözni, hiszen az X1 évfordulós modellje csakis a legjobbat hozza mindenből, megtartva a klasszikus, 1935-ös formavilágot új funkciókkal megspékelve. Az acéltest 4 féle elegáns színben elérhető, a tejhabosításra használható gőzkar, a világító kezelőfelület és a vízkőtelenítésre figyelmeztető hangjelzés hamisítatlan illy luxusérzést hoz minden konyhába.

Tedd fel a pontot az i-re!

Ha már úgyis minden a kávézás körül forog, miért állnánk meg az alapanyagok és a készülékek válogatásánál, amikor olyan kivételes élménnyel ajándékozhatod meg egy szerencsés hozzátartozódat, mint a fél napos ínyenc kávé tanfolyam , ahol profik segítségével tanulhat meg mindent a kávéról, amit csak a bennfentesek ismerhetnek. 100 titkos trükk, különleges kávékoktélok, a kávé útja a csészéig, a tökéletes espresso misztériuma... Csak néhány a sok közül, amivel gazdagabb lehet.

+1 tipp, hogy Te is jól járj!
Ha az illy-nél vásárolsz ajándékot, az nemcsak a szeretteidnek lesz jó, mivel a karácsonyi akció keretein belül 15-20 ezer forint értékű ajándékutalvány is jár a kapszulás kávégépek mellé, a 25 ezer forint összeget meghaladó vásárlásokkal pedig nyereményjátékon vehetsz részt, melyen kapszulás kávégépekért, kávérajongó ínyenc- és professzionális barista tanfolyamért indulnak a résztvevők.
Az akció 2017. november 10-től 2018. január 20-ig tart. Szerezz örömet itt! Kattints!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem