-2 °C Budapest
A Ligeti Bolt budai egysége a XI. kerületi Budafoki úton. (Forrás: Google Maps)

Kész, vége! Bezár a magyar élelmiszerlánc: április végéig vannak nyitva az üzletek

2022. április 24. 09:09

5 év után bezár az egyik legismertebb, a főváros budai és pesti oldalán is működő csomagolásmentes élelmiszerlánc, a Ligeti Bolt - szúrta ki a Pénzcentrum.

Ez nem a vég. Nem is a vég kezdete. De talán ez a kezdet vége.” – ezzel a Churchill idézettel búcsúzik vásárlóitól a Ligeti Bolt. A Pesten és Budán is megtalálható csomagolásmentes lánc üzletei és a webshop 5 év után húzza le a rolót.

Mint az sokaknak ismert, 2017. április 19-én nyílt meg az első Ligeti Bolt, és a bejelentés szerint még április végéig várják a vásárlókat. Viszont némi bizakodásra adhat okot, ahogy az a posztban is olvasható, hogy „van rá esély, hogy majd egy új lendülettel, energiákkal és tervekkel rendelkező csapat veszi át a Ligeti Boltot.

A bezárás okairól részleteket nem árultak el a Ligeti Bolt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésekben, és az üzlet weboldalán sincsenek erről konkrétumok. Érdekesség azonban, hogy az elmúlt években sorra nyíltak Budapesten és vidéken is a hasonló koncepcióval működő csomagolásmentes boltok.

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem