18 °C Budapest
A Ligeti Bolt budai egysége a XI. kerületi Budafoki úton. (Forrás: Google Maps)

Kész, vége! Bezár a magyar élelmiszerlánc: április végéig vannak nyitva az üzletek

2022. április 24. 09:09

5 év után bezár az egyik legismertebb, a főváros budai és pesti oldalán is működő csomagolásmentes élelmiszerlánc, a Ligeti Bolt - szúrta ki a Pénzcentrum.

Ez nem a vég. Nem is a vég kezdete. De talán ez a kezdet vége.” – ezzel a Churchill idézettel búcsúzik vásárlóitól a Ligeti Bolt. A Pesten és Budán is megtalálható csomagolásmentes lánc üzletei és a webshop 5 év után húzza le a rolót.

Mint az sokaknak ismert, 2017. április 19-én nyílt meg az első Ligeti Bolt, és a bejelentés szerint még április végéig várják a vásárlókat. Viszont némi bizakodásra adhat okot, ahogy az a posztban is olvasható, hogy „van rá esély, hogy majd egy új lendülettel, energiákkal és tervekkel rendelkező csapat veszi át a Ligeti Boltot.

A bezárás okairól részleteket nem árultak el a Ligeti Bolt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésekben, és az üzlet weboldalán sincsenek erről konkrétumok. Érdekesség azonban, hogy az elmúlt években sorra nyíltak Budapesten és vidéken is a hasonló koncepcióval működő csomagolásmentes boltok.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30