26 °C Budapest
Itt a MediaMarkt, Euronics, eDigital bejelentése: ekkor nyitnak meg újra a boltjaik

Itt a MediaMarkt, Euronics, eDigital bejelentése: ekkor nyitnak meg újra a boltjaik

2021. április 6. 20:36

Sorra jelentették be a hazai tech-áruházak, hogy szerdától ismét rendes nyitvatartás szerint várják a vásárlókat. Az eMAG előrehozta új úzletének megnyitását is, az Extreme Digitalnál pedig webkamerás ügyfélpult is segíti majd a bolt előtt várakozókat. Nyitnak az Euronics és a MediaMarkt boltjai is.

Orbán Viktor mai bejelentése után sorra közölték a hazai tech-áruházak, hogy szerdától ismét kinyitják a fizikai üzleteket.

A járványvédelmi intézkedések maradéktalan betartása, az 1 fő per 10 négyzetméter létszámkorlátozás és rendszeres, fokozott fertőtlenítés mellett 2021. április 7-től az Euronics 68 boltja ismét rendes nyitvatartási időben várja a vásárlókat - közölték.

Nézd meg a műszaki áruházak akcióit a Pénzcentrum új gyűjteményében!

Az ország második legnagyobb műszakicikk-forgalmazójának üzleteiben a bejáratnál a létszámkorlátozásra ügyelő munkatárs folyamatosan számolja a be- és kilépő vásárlókat, és amennyiben az éppen bent tartózkodók száma eléri a jogszabályban meghatározott korlátot, udvariasan megkéri az újonnan érkezőket, hogy kint várakozzanak. Az üzletekben tartózkodókat kérik és szükség esetén rendszeresen figyelmeztetik majd a 1,5 méteres védőtávolság betartására.

Nyitnak az eMAG és az Extreme Digital üzletei is: a jogszabály értelmében az eMAG Mammutban működő boltjában például egyszerre 20 vásárló, míg az Extreme Digital Budapesten, a Szent István körúton lévő szaküzletében pedig egyszerre 25 vásárló tartózkodhat.

Az eMAG üzleteiben az üzlet egy-egy munkatársa irányítja a sorra kerülést.

Az eredetileg tervezett időpont előtt, április 8-án csütörtökön megnyitják a budapesti Westend bevásárlóközpontban lévő első szaküzletüket is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Extreme Digital üzletekben ügyfélhívóból lehet sorszámot kérni, a sorra kerülésig pedig az üzlet előtt kell várakoznia a személyesen vásárló ügyfeleknek.

A budapesti Szent István körúti, illetve pécsi üzleteikben a tavaly év végén bevezetett, webkamerával, mikrofonnal  és képernyővel szerelt ügyfélpultot a bejárati ajtó elé helyezik, hogy akár az üzlethelyiségbe való belépés nélkül is lehessen például termékek iránt érdeklődni, vagy kezdeményezni egy rendelés átvételét.

Mint közölték, a leállás miatt nagyjából 3-4 napra lesz szükség ahhoz, hogy a megszokott darabszámú helyi készletek is rendelkezésre álljanak a legnépszerűbb termékekből.

Nyitnak a MediaMarkt üzletei is: az üzletlánc honlapján egyelőre csak annyi olvasható, hogy a szabályok betartása mellett várják a vásárlókat az áruházak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 14. 16:05