7 °C Budapest

Ezért állnak sorban a Tescóban, Lidlben: végre leakciózták a drága termékeket

2018. július 13. 11:33

A KSH legfrissebb statisztikái szerint bizony rengeteg élelmiszer drágult akár több mint 10 százalékkal is az utóbbi egy év során. Ennek apropóján megnéztük, hogy a 28. héten, a drágulással leginkább érintett termékek közül mely nagyáruházakban lehet a legnagyobb akciókkal hozzájutni. Mindezt azért, hogy a hétvégi nagybevásárlás során az átlagos drágulások ellenére se ürüljön ki a vásárlók pénztárcája.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a hét elején tette közzé, hogy 12 hónap leforgása alatt 2017 júniusához viszonyítva mekkora mértékben változtak a fogyasztói árak 2018 júniusára. Az adatokból kiderült, hogy az élelmiszerek ára 3,4 százalékkal emelkedett, ezen belül azonban a 

vaj, vajkrém 12,2, a száraztészta 11,2, a tojás 10,1, a tejtermékek 9,0, a liszt 5,1, a baromfihús 4,6 százalékkal drágult.

Ez pedig egyáltalán nem kevés. Éppen ezért, a friss adatok nyomán megnéztük, hogy a legjobban drágult élelmiszerekért a 28. héten, mely boltokban lehet a legnagyobb akciókkal megvásárolni.

Lidl

A Lidlben a friss háztáji csirke kilója 799 forint helyett 649, míg a friss kacsacomb 480 grammja 699 forintba kerül ezen a héten, de a Bluedino grillsajt, illetve a Pilos krémfehérsajt több mint 20 százalékkal olcsóbb, ami azt jelenti, hogy előbbit 499, utóbbit 269 forintért lehet hazavinni. A tejtermékek közül szintén akciós a Kaukázusi kefir, aminek 450 grammja 119 forintba kerül. 

A Lidl további akcióiért lapozd át a diszkont legújabb akciós kiadványát!

Spar

A Sparban a friss egész csirkecomb kilója 469 forintba, a Tarvis csirkemellfilé pedig 799 forintba kerül a 28. héten. A Mizo trappista sajt egész darabja 1 299, a Tolle tejföl 209, a 2,8-as Parmalat tej 189, míg a Galbani mozzarella 100 grammja 199 forintért lapul a hűtőpultokban. A Spar mélyalmos tojása 349, a Durillo száraztésztáért pedig 319 forintot kell kiperkálni.

Még több sparos ajánlatért fusd át az áruház aktuális akciós anyagát!

Tesco

A Tescóban a Bords Eve margarin 379, a friss csirkemell 999, a friss csirkeszárny 469, a friss csirkecomb 379, míg a friss pulykafelsőcomb 899 forintba kerül. A sajtok közül akciós áron kapható többek között a Tesco krémfehér sajt 299, a natúr tejes felezett trappista 1 199, a trappista félkemény sajt 1 299 és a Maasdamer sajt 1 499 forintért. Ezen felül a félegyházi tejföl 499, a Rama kockamargarin 219 forint, a Daisy vaj pedig 649 forintba kerül. A Tesco tojás méretek szerint felosztott csomagjai 20 százalékkal kerülnek kevesebbe ezen a héten.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az áruház további akcióért ide kattintva tudhatsz meg többet!

Aldi

Az Aldiban a Kokárdás UHT tej 149, a Bio teljes kiőrlésű tészta 299, míg a csirkecomb kilójáért 499 forintot kell otthagyni a diszkontban. Az Aldi egyébként dupla oldalon hirdeti bio termékeit, melyek közül a a kecsketejből vagy juhtejből készült joghurt 369, a juh- vagy kecskesajt 1 599, a lágysajt 699 forintot kóstál.

Ennél is több kedvezményes ajánlatért fusd át a bolt eheti akciós kínálatát!

Auchan

Az Auchanban az Ammerländer sajt 300 forinttal olcsóbban 1 499 forintért lehet a vásárlóké, de a vásárlók találhatnak Valdor zöldfűszeres vagy borsos-paradicsomos csirkemellfilét is 999, illetve csirkecombfilét 899 forintos áron. A baromfihúsok imádói ezen felül még bőven kedvükre randalírozhatnak az áruház sorai között, hiszen az Auchan csirke levestál 299, a pacsenyekacsa 799, míg a pulykamellfilé 1 353/1 450 forintos áron kapható. 

A nagyáruház többi akciójáért ne felejtsd el megnézni az Auchan 28. heti akciós kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm