Drágul a posta, de mennyivel?

Pénzcentrum
2007. december 19. 13:52

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, a Pénzügyminisztériummal egyetértésben a Magyar Posta Zrt. által továbbított küldemények legmagasabb hatósági díját 2008. január 1-jétől az alábbiakban maximálta:

A belföldi 50 grammos küldemények ára 100 forintra, a 30 grammos szabványlevelek ára 70 forintra emelkedik. Az elsőbbségi levelek kézbesítési díja 30 grammos kategóriában 100 forintra, 50 grammos küldemények esetében pedig 145 forintra változik.

Az "ajánlott" szolgáltatás 2008-ban 190 forintért, míg a "tértivevény" különszolgáltatás 120 forintos díjjal vehető igénybe.

A postai szolgáltatások részletes díjszabását a Magyar Posta Zrt. valamennyi postahivatalban kifüggesztett tájékoztatója ismerteti.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25