4 °C Budapest

Fejlődő T-Mobile: legújabb eredmények

Pénzcentrum
2007. szeptember 7. 13:28

88 városban van már T-Mobile szélessáv, és gyors ütemben nő a mobilinternetre előfizetők száma

88 városban, a lakosság több mint 45%-a számára elérhető a T-Mobile 3,6 Mbps (Budapest nagy részén pedig 7,2 Mbps) letöltési sebességet kínáló mobilinternet-szolgáltatása - jelentette be Egerben sajtótájékoztatóján Winkler János, a T-Mobile vezetője. A szolgáltató első embere elmondta: az előző évi gyors felfutást követően, a notebook akcióknak is köszönhetően az első félévben a T-Mobile-nál további 56%-kal nőtt a számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomagokra előfizetők száma.

A T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Az ügyfelek az egyszerűséget, az azonnali hozzáférést, a kényelmes böngészést biztosító letöltési sebességet, a szabadságot és a kedvező havi díjakat értékelve egyre többen választják a T-Mobile internetszolgáltatását - mondta el a sajtótájékoztatóján Winkler János. A kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, hiszen pl. a tavaly év végén az akkor legnagyobb 1 GB-os adatcsomagra előfizető ügyfelek változatlan díj mellett mára 8-szor több adatot forgalmazhatnak. A T-Mobile ráadásul teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek, azaz új mobilinternet-előfizetés esetén notebookot és modemet vásárolhatnak, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19900 forint kezdőrészlettől, kamatmentes részletre.

A sajtótájékoztatón részt vett Habis László, Eger polgámestere, aki örömét fejezte ki, hogy a T-Mobile fejlesztései hozzájárulnak a folyamatosan fejlődő település versenyképességéhez, és a legkorszerűbb internet-hozzáférés révén újabb lehetőséget teremtenek a az üzleti szféra számára. A mobilinternet erősíti az esélyegyenlőséget, és napjainkban a települések infrastruktúrájának elválaszthatatlan részét képezi.

A sajtótájékoztató keretében Eger város közösségi céljait segítve Winkler János a T-Mobile képviseletében a városban jelentős szerepet játszó Civil Kerekasztalnak és az Eszterházy Károly főiskolának egyaránt számítógépet és 1 éves ingyenes mobilinternet-hozzáférést adományozott.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?