Fejlődő T-Mobile: legújabb eredmények

Pénzcentrum
2007. szeptember 7. 13:28

88 városban van már T-Mobile szélessáv, és gyors ütemben nő a mobilinternetre előfizetők száma

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

88 városban, a lakosság több mint 45%-a számára elérhető a T-Mobile 3,6 Mbps (Budapest nagy részén pedig 7,2 Mbps) letöltési sebességet kínáló mobilinternet-szolgáltatása - jelentette be Egerben sajtótájékoztatóján Winkler János, a T-Mobile vezetője. A szolgáltató első embere elmondta: az előző évi gyors felfutást követően, a notebook akcióknak is köszönhetően az első félévben a T-Mobile-nál további 56%-kal nőtt a számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomagokra előfizetők száma.

A T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Az ügyfelek az egyszerűséget, az azonnali hozzáférést, a kényelmes böngészést biztosító letöltési sebességet, a szabadságot és a kedvező havi díjakat értékelve egyre többen választják a T-Mobile internetszolgáltatását - mondta el a sajtótájékoztatóján Winkler János. A kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, hiszen pl. a tavaly év végén az akkor legnagyobb 1 GB-os adatcsomagra előfizető ügyfelek változatlan díj mellett mára 8-szor több adatot forgalmazhatnak. A T-Mobile ráadásul teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek, azaz új mobilinternet-előfizetés esetén notebookot és modemet vásárolhatnak, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19900 forint kezdőrészlettől, kamatmentes részletre.

A sajtótájékoztatón részt vett Habis László, Eger polgámestere, aki örömét fejezte ki, hogy a T-Mobile fejlesztései hozzájárulnak a folyamatosan fejlődő település versenyképességéhez, és a legkorszerűbb internet-hozzáférés révén újabb lehetőséget teremtenek a az üzleti szféra számára. A mobilinternet erősíti az esélyegyenlőséget, és napjainkban a települések infrastruktúrájának elválaszthatatlan részét képezi.

A sajtótájékoztató keretében Eger város közösségi céljait segítve Winkler János a T-Mobile képviseletében a városban jelentős szerepet játszó Civil Kerekasztalnak és az Eszterházy Károly főiskolának egyaránt számítógépet és 1 éves ingyenes mobilinternet-hozzáférést adományozott.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?