10 °C Budapest

Átrendezi a piacot a TVNET

Pénzcentrum
2005. október 5. 09:46

Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. - írja a Napi Gazdaság.

 
Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. – írja a Napi Gazdaság.
 
A TVNET vezetésének határozott célkitűzése, hogy a cég jelentős szereplőjévé válhasson a hazai internetpiac lakossági, vállalati és tartalomszolgáltató szegmensének. Záros határidőn belül szeretnének bekerülni az öt legnagyobb szolgáltató közzé és ezt igen dinamikus üzletpolitikával támogatják.

A kft. bevétele 2003-ban 525 millió forint volt, és körülbelül 3000 ügyféllel rendelkezett. A következő év végére az ügyfélszám elérte a hétezret a bevétel pedig az 598 millió forintot. 2005 első félévében sikerült a cégnek meghaladni az előző év teljes bevételét és elérni a 600 millió forintot, ami az ügyfélszám megduplázódásával járt együtt. A társaság tervei szerint az év végére a bevétel eléri az 1,2 milliárd forintot és ügyfeleik száma várhatóan eléri a 18 ezret.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm