Átrendezi a piacot a TVNET

Pénzcentrum
2005. október 5. 09:46

Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. - írja a Napi Gazdaság.

 
Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. – írja a Napi Gazdaság.
 
A TVNET vezetésének határozott célkitűzése, hogy a cég jelentős szereplőjévé válhasson a hazai internetpiac lakossági, vállalati és tartalomszolgáltató szegmensének. Záros határidőn belül szeretnének bekerülni az öt legnagyobb szolgáltató közzé és ezt igen dinamikus üzletpolitikával támogatják.

A kft. bevétele 2003-ban 525 millió forint volt, és körülbelül 3000 ügyféllel rendelkezett. A következő év végére az ügyfélszám elérte a hétezret a bevétel pedig az 598 millió forintot. 2005 első félévében sikerült a cégnek meghaladni az előző év teljes bevételét és elérni a 600 millió forintot, ami az ügyfélszám megduplázódásával járt együtt. A társaság tervei szerint az év végére a bevétel eléri az 1,2 milliárd forintot és ügyfeleik száma várhatóan eléri a 18 ezret.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 3. kedd
Hermina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?