Átrendezi a piacot a TVNET

Pénzcentrum
2005. október 5. 09:46

Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. - írja a Napi Gazdaság.

 
Az Euroexpert Holding Rt. többségi tulajdonában lévő TVNET Kft. egy év alatt megduplázta az árbevételét, és az internetes szolgáltatói piac átrendezésére készül. – írja a Napi Gazdaság.
 
A TVNET vezetésének határozott célkitűzése, hogy a cég jelentős szereplőjévé válhasson a hazai internetpiac lakossági, vállalati és tartalomszolgáltató szegmensének. Záros határidőn belül szeretnének bekerülni az öt legnagyobb szolgáltató közzé és ezt igen dinamikus üzletpolitikával támogatják.

A kft. bevétele 2003-ban 525 millió forint volt, és körülbelül 3000 ügyféllel rendelkezett. A következő év végére az ügyfélszám elérte a hétezret a bevétel pedig az 598 millió forintot. 2005 első félévében sikerült a cégnek meghaladni az előző év teljes bevételét és elérni a 600 millió forintot, ami az ügyfélszám megduplázódásával járt együtt. A társaság tervei szerint az év végére a bevétel eléri az 1,2 milliárd forintot és ügyfeleik száma várhatóan eléri a 18 ezret.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08