1 °C Budapest

Az OTP támogatja Romániát

Pénzcentrum
2005. szeptember 21. 12:19

Az OTP Bankcsoport bulgáriai, horvátországi, magyarországi, romániai és szlovákiai tagjai 125 ezer euróval támogatják Románia árvíz sújtotta településeit. A román kormány gyors intézkedései hatékonyan járultak hozzá az országban az árvíz okozta károk helyreállításához, ezért Közép-Kelet-Európa meghatározó pénzügyi vállalatcsoportja a központi támogatás kiegészítéseként nyújt segítséget konkrét települési célokhoz.

 
A 125 ezer eurós összeget Románia hat településén óvodák, iskolák felújítására, az infrastruktúra helyreállítására, oktatási eszközökre, illetve a helyben lakók közvetlen pénzügyi megsegítésére fordítják az önkormányzatok.
Az OTP Bankcsoport támogatási stratégiájának alappillére a felelős vállalati magatartás, a kiemelt közösségi ügyekben való aktív közreműködés. Korábban ennek megfelelően nyújtott segítséget a természeti csapások okozta károk helyreállításához, egyebek mellett Magyarországon és Szlovákiában.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm