18 °C Budapest
Önálló vállalkozásba kezd a népszerű műsorvezető felesége: nem hiszed el, mit talált ki

Önálló vállalkozásba kezd a népszerű műsorvezető felesége: nem hiszed el, mit talált ki

2024. február 25. 12:25

Sebestyén Balázs felesége új divatmárkát indított, az általa tervezett ruhadarabokat már meg is lehet vásárolni - írja a Blikk. Azokért ugyanakkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Sebestyén Balázs felesége pár nappal ezelőtt jelentette be a közösségi oldalán, hogy egy teljesen új területen próbálja ki magát - írja a Blikk. Korábban televíziós és rádiós szakemberként dolgozott, többek között ő volt a férje reggeli műsorának egyik szerkesztője is. A héten azonban egy tőle szokatlan belejegyzéssel állt elő a közösségi oldalán, amiben a fotón látható ruhájára célozva azt írta: "Most még csak mi hordjuk, nemsokára akár Ti is".

Azaz Sebestyén Viki egy új divatmárkát indít, aminek már el is indult az online webshopja. Ebbe felkerültek az általa és üzlettársa (értsd barátnője) által tervezett ruhák. A webshopon nyári darabok jelentek meg, főleg lenge szabású, női ruhákból áll a kollekció. Az oldalon hamar egyértelművé válik, hogy ruhákat nem az átlagos mindennapokra szánták, mivel rendesen megkérik az árát: az egybe ruhák 46 900 forinttól kezdődnek, de néhány darabot már a 70 ezer forint környékén is meg lehet vásárolni. 

A nyári öltözékek mellett táskák, és egyéb kiegészítők is találhatóak, az utóbbit, vagyis a vékony sálakat 18 900 forintért árulják. Az élénk színű selyemből készített táskák, amikből jelenleg csak 3 féle van, és az oldal szerint azok is csak limitált ideig elérhetőek, jelenleg 37 900-től indulnak.

A webshopban a ruhákon felül van egy kozmetikai kategória is, bár oda csak egyetlen termék került fel, egy hordozható miniparfüm. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm