21 °C Budapest
A Pop Tiny House.

Kicsi házak óriási potenciállal, azonnali megtérüléssel - Ezek az ingatlanpiac legújabb sztárjai (x)

PR
2022. június 6. 05:00

Már vásárláskor közel 10%-ot nyerhetsz a hazai fejlesztésű prémium mobilház vásárlásával, sőt most nyílt napon meg is győződhetsz a minőségéről!

Az építőipar kiszámíthatatlansága, az árak rohamos növekedése, az évekig tartó, elhúzódó kivitelezések mind megnehezítik az ingatlanvásárlást. Emellett a szabad építési telkek száma folyamatosan csökken, az árak egyes népszerű helyeken pedig többszörösére emelkedtek néhány év alatt. Olyan népszerű lokációkon, mint a Balaton vagy a Dunakanyar, szinte csak álmodhatunk egy saját építési telekről. 

Ezeket a problémákat küszöbölhetjük ki ésszerű alternatívákkal, mint például a turisztikai- és ingatlanbefektetések új favoritjaival, a mobilházakkal, melyeket választhatunk akár közműhálózattól független változatban is, így építési engedélyre sincs szükségünk a telepítésükhöz.  

Mobilházakat számos változatban, méretben és mobilitási opcióval választhatunk: vannak, melyek csak daruval vagy kamionnal szállíthatóak, mások pedig kialakításuk révén az évnek csak bizonyos szakaszában használhatók. Mi a Brancson, az első hazai közösségi piactéren bukkantunk rá új kedvencünkre, a POP Tiny House-ra, mely trélerre épített, 3,5 tonnás konstrukciójával, közműfüggetlenségével és rendkívül strapabíró design-jával alternatívát nyújthat nem csak a kalandokat vagy az elvonulást, de a valódi otthont keresőknek is.  

A készítők a ház 26 négyzetméterének minden négyzetcentiméterére funkcionális tereket és igazán élhető elrendezést terveztek, így a kis terek egy igazi skandináv faház érzetét keltik, miközben egy autó statikai megoldásai rejlenek a falak mögött.

A POP Tiny House csapatának célja, hogy a jelenleg a környező országokban zajló gyártást magyar munkahelyek teremtésével és a gyártás teljes mértékben Magyarországra hozatalával váltsák ki, ezért is indították közösségi kampányukat a Brancs piacterén, mely során igazán különleges előnyökben részesülhetnek a mobilházakat ott foglalózó vásárlók.  

A házak ugyanis a kampány sikeres lezártát követően azonnal gyártásba kerülnek, így 6 hónapon belül egy teljesen felszerelt, kész házba költözhetnek be új tulajdonosai, ráadásul a most leadott rendelésekre árgaranciát is vállalnak a készítők.  

Ez legfőképp annak fényében erős érv a beruházás mellett, hogy a háború és a rég nem látott infláció miatt az alapanyagárak hónapok alatt megsokszorozódtak, az árajánlatok sok esetben csak egyetlen napra szólnak, másnap már lehet a dupláját kell valamiért fizetni. A csapat kalkulációi szerint a közösségi kampány tervezésének kezdete óta csaknem 10%-kal nőttek az alapanyagárak, így a most vásárlók már 2 millió forinttal a jelenlegi piaci ár alatt juthatnak mobilházukhoz, s ez az árelőny egy év múlva akár elérheti az 5 millió forintot is.

Amennyiben saját szemeddel is meg akarsz bizonyosodni mennyire jó befektetés és mennyire különleges házakról van szó, június 9-én egy nyílt napon magad is kipróbálhatod.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?