A Pop Tiny House.

Kicsi házak óriási potenciállal, azonnali megtérüléssel - Ezek az ingatlanpiac legújabb sztárjai (x)

PR
2022. június 6. 05:00

Már vásárláskor közel 10%-ot nyerhetsz a hazai fejlesztésű prémium mobilház vásárlásával, sőt most nyílt napon meg is győződhetsz a minőségéről!

Az építőipar kiszámíthatatlansága, az árak rohamos növekedése, az évekig tartó, elhúzódó kivitelezések mind megnehezítik az ingatlanvásárlást. Emellett a szabad építési telkek száma folyamatosan csökken, az árak egyes népszerű helyeken pedig többszörösére emelkedtek néhány év alatt. Olyan népszerű lokációkon, mint a Balaton vagy a Dunakanyar, szinte csak álmodhatunk egy saját építési telekről. 

Ezeket a problémákat küszöbölhetjük ki ésszerű alternatívákkal, mint például a turisztikai- és ingatlanbefektetések új favoritjaival, a mobilházakkal, melyeket választhatunk akár közműhálózattól független változatban is, így építési engedélyre sincs szükségünk a telepítésükhöz.  

Mobilházakat számos változatban, méretben és mobilitási opcióval választhatunk: vannak, melyek csak daruval vagy kamionnal szállíthatóak, mások pedig kialakításuk révén az évnek csak bizonyos szakaszában használhatók. Mi a Brancson, az első hazai közösségi piactéren bukkantunk rá új kedvencünkre, a POP Tiny House-ra, mely trélerre épített, 3,5 tonnás konstrukciójával, közműfüggetlenségével és rendkívül strapabíró design-jával alternatívát nyújthat nem csak a kalandokat vagy az elvonulást, de a valódi otthont keresőknek is.  

A készítők a ház 26 négyzetméterének minden négyzetcentiméterére funkcionális tereket és igazán élhető elrendezést terveztek, így a kis terek egy igazi skandináv faház érzetét keltik, miközben egy autó statikai megoldásai rejlenek a falak mögött.

A POP Tiny House csapatának célja, hogy a jelenleg a környező országokban zajló gyártást magyar munkahelyek teremtésével és a gyártás teljes mértékben Magyarországra hozatalával váltsák ki, ezért is indították közösségi kampányukat a Brancs piacterén, mely során igazán különleges előnyökben részesülhetnek a mobilházakat ott foglalózó vásárlók.  

A házak ugyanis a kampány sikeres lezártát követően azonnal gyártásba kerülnek, így 6 hónapon belül egy teljesen felszerelt, kész házba költözhetnek be új tulajdonosai, ráadásul a most leadott rendelésekre árgaranciát is vállalnak a készítők.  

Ez legfőképp annak fényében erős érv a beruházás mellett, hogy a háború és a rég nem látott infláció miatt az alapanyagárak hónapok alatt megsokszorozódtak, az árajánlatok sok esetben csak egyetlen napra szólnak, másnap már lehet a dupláját kell valamiért fizetni. A csapat kalkulációi szerint a közösségi kampány tervezésének kezdete óta csaknem 10%-kal nőttek az alapanyagárak, így a most vásárlók már 2 millió forinttal a jelenlegi piaci ár alatt juthatnak mobilházukhoz, s ez az árelőny egy év múlva akár elérheti az 5 millió forintot is.

Amennyiben saját szemeddel is meg akarsz bizonyosodni mennyire jó befektetés és mennyire különleges házakról van szó, június 9-én egy nyílt napon magad is kipróbálhatod.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm