2 °C Budapest
Television streaming, TV broadcast. Multimedia wall concept.

Hihetetlen premierekkel indul az október: ezeket a filmek és sorozatok érkeznek az HBO Maxra

2022. október 1. 15:32

Az október se telhet el streaming premierek nélkül: nyári mozis kasszasikerekkel és várva várt sorozatfolytatásokkal érkezik az HBO Max. Októbertől láthatjuk ugyanis az HBO Max kínálatban az Uncharted-ot, az Elveszett várost, de végre láthatjuk a Walking Dead 11. évadát és a Fehér Lótusz folytatását is.

Az októberben sem maradunk kasszasikerek és sorozatok nélkül az HBO Maxon, hiszen többek között érkezik Sandra Bullock és Channing Tatum főszereplésével az Elveszett Város vagy a DC Szuperállatok ligája. De Oscar-díjas filmekből sem lesz hiány: jön a Vezess helyettem, hogy csak egyet említsünk a sok közül.

A képregényőrültek is örülhetnek, hiszen októbertől lesz látható a Sam Raimi-féle Pókember trilógia és a október végétől lesz látható a a Gracia!, ami egy azonos című spanyol képregény alapján készült. Összeszedtük a legérdekesebb filmeket és sorozatokat, amiket októberben fog felkerülni a streaming szolgáltató oldalára.

Filmpremierek októberben

A blockbuster címek közül a legjobban várt havi bemutató a Mark Walhberg és Tom Holland főszereplésével készült The Uncharted (10.16) című akció-kaland film lesz, mellette érkezik majd DC Szuperállatok Ligája (10.02), amelyben a jól ismert DC szuperhősök helyett a szuper állatok mentik meg a világot, továbbá jön Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe fémjelezte Elveszett város (The Lost City, 10.21) című romantikus kalandfilm is. A hónapban díjnyertes alkotások is érkeznek, így az Oscar-díjas Vezess helyettem (Drive My Car, 10.01), a Joaquin Phoenix főszereplésével készült fekete-fehér C'mon C'mon - Az élet megy tovább (10.02) című dráma, Pedro Almodovar legújabb alkotása, a Párhuzamos anyák (Paralell Mothers, 10.22) vagy épp a Foo Fighters zenekar közreműködésével készült Studio 666 (10.02) című horror-vígjáték.

Emellett érkezik még a Sam Raimi-féle Pókember trilógia (10.01), a Shrek 3-4. és a Kung-Fu Panda 1-2. része, a Rekviem egy álomért (10.02), Alfred Hitchcock klasszikusa az Észak-északnyugat (North by Northwest, 10.01), George Clooney rendezte A hatalom árnyékában (The Ides of March, 10.06), Amy Schumer és Richard Jenkins közreműködésével készült A Blake család (The Humans, 10.09), a Menekülés Kabulból (Escape from Kabul, 10.13) című HBO dokumentumfilm, a Libabőr 2. - Hullajó Halloween (Goosebumps 2: Haunted Halloween, 10.19), a Szikraváros (City of Ember, 10.22) című fantasy, az Oscar-díjas Juno (10.27), Denzel Washington akciófilmje, A védelmező (The Equalizer, 10.28) és még sok egyéb is.

Sorozatpreimerek októberben

A hónap kiemelt premierje a 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz (The White Lotus, 10.31) antológia sorozat új évada, amelyben szereplőink ezúttal Sziciliában próbálnak kikapcsolódni. Az új évad főbb szereplői Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Theo James és Michael Imperioli.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Október 28-án érkezik a spanyol HBO nagyszabású képregény sorozata, a Garcia!, amely az azonos spanyol képregény (itthon a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában jelent meg) alapján készült. Garcia szuperkatona, akit Franco rezsimjében hoztak létre, és kriogén technológiával 60 évre lefagyasztották. Amikor felébred, Antoniával, a fiatal újságíróval felderít egy összeesküvést, amely Spanyolországot egy második háborúba sodorja.

Október 18-án érkezik a Beavatási eskü (The Vow Part 2.) következő fejezete, amely a nagy port kavart NXVIM szekta és annak vezetői tárgyalására fókuszál, érdekes adalékot adva a korábbi történetekhez. Október 9-én, dupla epizóddal érkezik a Babilon Berlin új évada, amely a nagysikerű német sorozat történetét görgeti tovább. A Volker Kutscher könyvei alapján készült sorozat itthon a General Press Kiadó gondozásában jelentek meg.

Október 1-én elindul a The Walking Dead 11. évada, az első 8 rész már aznap elérhetővé is válik. Továbbá érkezik Stargirl (10.01) új évada is, a premier napján 4 epizóddal, A takarítónő (The Cleaning Lady, 10.01) 2. évada, a Kung Fu (10.07) 3. évada, a Spencer (10.12) 5. évada illetve a spin off sorozata, a Spencer: Hazatérés (10.12) 2. évada. Jön még Az ifjú Sheldon (10.01) következő fejezete és a Ramy (10.15) című vígjáték sorozata 3. évada is. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem