3 °C Budapest
Ezzel fűti a teraszát, erkélyét a magyar elit: ennyibe kerül a legújabb őrület

Ezzel fűti a teraszát, erkélyét a magyar elit: ennyibe kerül a legújabb őrület

2022. január 12. 08:14

A járvány megjelenése óta felértékelődött a kertek, udvarok, teraszok szerepe a családok életében, sok esetben jelentenek felüdülést, gondoljunk csak a nagyobb lezárásokra. Rettentő sokat jelentett egy talpalatnyi szabad tér, főleg a kijárási korlátozások idején, amikor nem mozdulhattunk ki csak úgy, szabadon. Ennek mentén a kert trendek is sokat változtak: előtérbe került a kényelem, a praktikusság, hiszen egyre többen töltötték és töltik még most is otthon szabadidejüket. A nagyobb családi, baráti összejövetelek helyszínei lettek az udvarok, teraszok, de a legtöbben mégis csak a nyári hónapokban élvezik ki ezeknek a tereknek az adottságait. Pedig egy kültéri fűtőtest segítségével akár egész évben élvezhetjük az otthoni szabadtéri programokat. Éppen ezért most annak járt utána a HelloVidék, milyen terméket állnak rendelkezésünkre, illetve milyen áron mozognak ezek a készülékek. Lássuk, mit mondanak a szakértők!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ki ne szeretne egész évben - beleértve a téli és az őszi hónapokat is - ücsörögni az udvaron, teraszon és élvezni a szabadban töltött időt. Nem beszélve azokról, akiknek fontos a vendégek kényelme, mint példul a vidéki vendéglátóhelyek, melyek terasszal is rendelkeznek, vagy a szálláshelyek, melyekhez szintén tartozik kisebb terasz, udvar. Nekik is rendkívül jó befektetés lehet, egy-egy ilyen készülék beszerzése, hiszen így még jobban kihasználhatóvá válnak a plusz terek a látogatók számára.

Ilyen esetekben egy kültéri melegítő elengedhetetlen kelléknek bizonyull. Mivel a kültéri fűtőtestek számtalan típusa közül választhatunk, elég csak az igényeket meghatározni, hogy eldöntsük, melyik számunkra a legmegfelelőbb. A Praktiker szakemberei szerint több lehetőség is a rendelkezésünkre áll, ha kültéri fűtőtestet keresünk.

Lássuk, mit ajánlanak a szakértők!

Ha érdekelnek a részletek a kültéri melegítőkről, akkor olvasd el a teljes cikket a HelloVidék oldalán!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?