11 °C Budapest

Eladó a legendás magyar sztár luxusvillája: 240 millióra tartják

2011. április 27. 04:44

Közel negyedmilliárd forintért eladó a híres Latabár-színészdinasztia egykori Duna-parti villája. A villaépületet jelenlegi tulajdonosa teljes körűen felújította, de megtartotta az eredeti stílusát.

A 240 millió forintot kóstáló nagypolgári villaépület a Duna partján fekvő Göd településen található. Az 1910-es években épült 2200 négyzetméteres, ősfás saroktelken álló 3 szintes épület összesen 405 négyzetméteres, melyben 11 helyiség is található.

(Forrás: ingatlanmagazin.com)


Kiderült: ennyi a nyugdíja Verebes Istvánnak - KATTINTS!

A 30-60-as évek magyar színész-klasszikusainak otthont adó villa földszintjén található a konyha, az étkező, egy nappali, egy fürdőszoba, valamint egy dolgozószoba is. Az emeleten található gazdagon díszített szalon pedig számos rendezvény helyszíne lehetett, ahol vélhetően több hazai híresség is megfordulhatott.

(Forrás: ingatlanmagazin.com)

A 2200 négyzetméteres kert is igazán impozáns látványt nyújt. Található benne kerti sütő, sziklakert, valamint egy eredeti Zsolnay-kút is.

(Forrás: ingatlanmagazin.com)


A jelenlegi tulajdonos a kilencvenes évek elején teljes körűen felújította az épületet. Többek között központi fűtést építettek ki, az alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten pedig radiátorokkal, valamint kicserélték a vezetékeket, csöveket és a ház vízszigetelést is kapott.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?