8 °C Budapest

Mindenki a híres-hírhedt Józsefvárosban szeretne élni!

Pénzcentrum
2008. április 24. 16:30

A józsefvárosi utcákat sokáig kerülte, aki csak tehette. Az új fejlesztések nyomán azonban teljesen átalakult a városrész, már messze nem rossz közbiztonságáról, hanem dinamikus fejlődéséről ismert. Egyszerűen divat lett ideköltözni - írja az ingatlanmagazin.com.

Közép-Európa legnagyobb városrehabilitációja

Józsefváros nevét említve ma már nem szakmabelieknek is beugrik a Corvin Sétány és a Futureal Csoport neve. A környék egyre inkább presztízsértékűvé kezd válni, hiszen Közép-Európa legnagyobb városrehabilitációs projektjének köszönhetően teljesen átalakul a kerület. A területen a kisebb fejlesztők is egyre aktívabbak, fővárosi viszonylatban is sok új projekt épül a kerületben: évente 500−1500 lakást adnak át. Sok kisebb, 30−50 lakásos projektet is fölhúztak a városrészben, ilyen például a Sárkány Ház, a Terézia Ház és a Gyémánt Ház.


Tovább a cikk folytatásához...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem