0 °C Budapest

Október végén jön az Arena Plaza - mi lesz az új üzlezközpontban?

Pénzcentrum
2007. július 16. 13:30

Továbbra is október 30-ára ígéri a fejlesztő Plaza Centers a Kerepesi úton épülő Arena Plaza megnyitását. Az összesen 180 ezer négyzetméteres beépített területtel rendelkező bevásárlóközpontban 65 ezer nm bérbeadható területen közel 200 kiskereskedelmi üzlet kap majd helyet. Budapest egyik legnagyobb plázájában több nagy nemzetközi divatcég is bérel majd üzletet - írja a Portfolio.hu.

Az általunk eddig ismertetett bérlőkön kívűl olyan prémium márkák is ott lesznek majd az Arena Plaza-ban, mint a Tommy Hilfiger, a Boss, a Ralph Lauren, a Paul & Shark és a Lacoste. Emellett mintegy 4,600 négyzetméteren a Belvárosban első üzletét idén megnyító Peek & Cloppenburg is jelen lesz majd a bevásárlóközpontban, tudtuk meg az üzlethelységek bérbeadásáért felelős Cusman & Wakefield-től.

Az Arena Plazaban 10 ezer négyzetméteres Tesco hipermarket tölti majd be az igen fontos "élelmiszer-funkciót", mely kulcsfontosságú a bevásárlóközpontok sikerét illetően. A kétszintes mélygarázsban összesen 2,800 autó parkolhat majd le. Ezzel szemben a tömegközlekedés problematikájára továbbra sem kínál megoldást a fejlesztő. A bevásárlóközpont ugyanis a Kerepesi úton, a Stadionok és a Keleti pályaudvar metrómegálló között helyezkedik el, vagyis ellentétben a főváros igazán sikeres plázáival (Mammut, Árkád, Westend) nem metrómegálló közvetlen szomszédságában feszik. Információink szerint a Plaza Centers egy fedett mozgójárda ötletét is felvetette, mely valamelyik (vélhetően a Keleti pályaudvar) metrómegállótól segítené az átjutást a plázába.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?