13 °C Budapest

Robbanás előtt az ingatlanpiac - hol szakíthatsz a legnagyobbat?

Pénzcentrum
2007. február 28. 05:30

Szeretnél egy olyan helyen ingatlanba fektetni, ahol a várható dinamikus demográfiai növekedés miatt a következő 10-15 évben nem kevesebb mint fél millió új lakóingatlanra lesz szükség? Szeretnéd kiaknáznia a növekvő piacban rejlő lehetőségeket?

A szingapúri ingatlanberuházók szerint a következő 10-15 évre várható 30,8 százalékos népességnövekedés óriási lehetőségeket kínál a szingapúri ingatlanpiac szereplőinek. A népesség 4,5 millióról 6,5 millióra való növekedése ugyanis fél millió új lakás iránt teremt igényt a következő egy-másfél évtizedben.

A szingapúri ingatlanberuházók szövetségének tegnap este tartott tavasznyitó vacsorájának tapasztalatai szerint a beruházók kivétel nélkül optimisták, s véleményük szerint a piac 2007-ben is jól teljesít majd.

A tavalyi évben a megkötött eladási szerződések száma elérte a 7000-et, ez az érték az előzetes becslések alapján a következő években erős növekedésnek indul majd: a demográfiai növekedés ütemének megfelelően gyorsulhat a szingapúri ingatlanpiac.

A beruházók szövetsége szerint a komplex ingatlanparkok felépülése és Szingapúr pénzügyi és banki központtá való tételére vonatkozó törekvések jó hatással bírnak az egyébként is szépreményű ingatlanpiac felett.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?