24 °C Budapest

Robbanás előtt az ingatlanpiac - hol szakíthatsz a legnagyobbat?

Pénzcentrum
2007. február 28. 05:30

Szeretnél egy olyan helyen ingatlanba fektetni, ahol a várható dinamikus demográfiai növekedés miatt a következő 10-15 évben nem kevesebb mint fél millió új lakóingatlanra lesz szükség? Szeretnéd kiaknáznia a növekvő piacban rejlő lehetőségeket?

A szingapúri ingatlanberuházók szerint a következő 10-15 évre várható 30,8 százalékos népességnövekedés óriási lehetőségeket kínál a szingapúri ingatlanpiac szereplőinek. A népesség 4,5 millióról 6,5 millióra való növekedése ugyanis fél millió új lakás iránt teremt igényt a következő egy-másfél évtizedben.

A szingapúri ingatlanberuházók szövetségének tegnap este tartott tavasznyitó vacsorájának tapasztalatai szerint a beruházók kivétel nélkül optimisták, s véleményük szerint a piac 2007-ben is jól teljesít majd.

A tavalyi évben a megkötött eladási szerződések száma elérte a 7000-et, ez az érték az előzetes becslések alapján a következő években erős növekedésnek indul majd: a demográfiai növekedés ütemének megfelelően gyorsulhat a szingapúri ingatlanpiac.

A beruházók szövetsége szerint a komplex ingatlanparkok felépülése és Szingapúr pénzügyi és banki központtá való tételére vonatkozó törekvések jó hatással bírnak az egyébként is szépreményű ingatlanpiac felett.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24