16 °C Budapest

Kínos baleset: elfogyott a bankkártya!

Pénzcentrum
2007. október 1. 11:00

Az angol Morgan Stanley kínos szituációba került az elmúlt hat hét alatt, mivel mintegy 20 ezer ügyfelének képtelen lejárt kártyája helyett újat küldeni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Morgan Stanley-nek összesen 2 millió kártyás ügyfele van a szigetországban, közülük 20 ezernek okoz most kellemetlenségeket a késlekedés.

A pénzügyi intézmény szerint a késedelem oka abban rejlik, hogy egyszerűen nem készültek el időben a plasztikok. Ebben a Morgan Stanley nem tartja magát hibásnak, mivel a gyártás nem az ő felügyeletük alatt zajlik. Azt persze már nem árulták el, melyik gyártó okozza a problémát.

Azok a kártyabirtokosok, akiknek plasztikja még augusztusban veszítette el érvényességét, múlt héten kaptak új kártyát. Azok, akiknek azonban az érvényességi idő lejárata szeptemberre esett, rosszabbul jártak, nekik még mindig várakozniuk kell.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében több ügyfelet is úgy tájékoztattak, hogy a lejárt kártyákat is lehet használni, amíg meg nem érkezik az új plasztik, ez azonban a gyakorlatban nem valósult meg, sokakat a boltban ért a kellemetlen meglepetés.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20