MasterCard akció az Adrián - 5-10 százalékos diszkonttal vásárolhatsz

Pénzcentrum
2007. július 11. 15:06

Elindult a MasterCard nyári akciója, melynek keretében akár 5-10%-os megtakarítást érhetünk el Horvátország több mint 100 éttermében, szállodájában és más üzletében. Az akcióban részt vevő kereskedők a MasterCard márkájú kártyákkal végzett 100 Kuna feletti vásárlás esetén biztosítják a kedvezményt 2007. szeptember 30-ig. Az üzletek, szállodák és éttermek listája, valamint a kedvezmény mértékére vonatkozó információk megtalálhatók a MasterCard erre a célra készült Nyári Kalauzában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A MasterCard kedvezmény igénybevételével egy átlagos 250 kunás éttermi számla 25 Kunával, azaz 840 forinttal lehet kevesebb, de nagyobb összegű vásárlások esetén, például szállodai számlák kiegyenlítésekor akár több ezer forintos megtakarítást is elérhetünk.

Célszerű ellenőriznünk, hogy úticélunk közelében milyen szolgáltatók találhatók, hiszen az Adria-parti ország különböző városaiban üzletek széles választéka: éttermek, szállodák, élelmiszer, ruha- és ajándékboltok, fittness központok, utazási irodák valamint autóbérléssel foglalkozó cégek várják a MasterCard kártyabirtokosokat. A kedvezmény során megtakarított összeg akár meg is sokszorozódhat, ha az árkedvezményt többször is igénybe vesszük.

A vásárlás előtt mindenképpen jelezzük az üzletben, étteremben, hogy az akció keretében MasterCard kártyával kívánunk fizetni - figyelmeztetnek a szervezők.

A kártyatársaság Nyári Kalauzában a biztonságos kártyahasználat alapvető szabályaira is felhívják a figyelmet.

"Tapasztalatunk szerint a kártyabirtokosok, amikor nyaralni indulnak, fogékonyabbak a biztonságos használatot érintő tanácsokra. Ezért a MasterCard nyári promóciója során külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy a biztonságos kártyahasználat alapvető szabályaira hívjuk fel a kártyabirtokosok figyelmét" - mondta el Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet Európai Regionális Marketing Menedzsere.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Néhány tanács a biztonságos kártyahasználathoz:

A bankkártyát ne tartsuk GSM készülék közelében, nehogy a mágnescsík megsérüljön! Jegyezzük meg a PIN kódot és ne tartsuk azt a kártya közelében felírva! A fizetést igazoló bizonylat aláírását megelőzően mindig ellenőrizzük a számla összegét, a bizonylatokat pedig őrizzük meg, hogy később össze tudjuk azokat hasonlítani a havi bankszámlakivonattal! Jegyezzük fel és tartsuk magunknál a bankártyánkat kibocsátó bank ügyfélszolgálatának telefonszámát, így a plasztik elvesztése esetén azonnal értesíteni tudjuk bankunkat! Írjuk alá a kártyát, és ellenőrizzük annak érvényességi idejét a nyugodt nyaralás érdekében! Készpénzünket és a bankkártyát ne tartsuk egy helyen!

A MasterCard ingyenes Nyári Kalauzában - mely a horvátországi benzinkutaknál, nagyobb horvát városok turisztikailag kiemelt városrészeiben és tengerpartjain is elérhető - további gyakorlati információk olvashatók. A kiadványban megtalálható a horvát autópályán működő üzemanyagtöltő állomások és pihenőhelyek listája, az autópálya használat jelenleg érvényes díjai, a fontosabb szolgáltatói- és közületi telefonszámok, sőt honfitársaink boldogulását egy magyar-horvát kisszótár is segíti.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07