3 °C Budapest

MasterCard akció az Adrián - 5-10 százalékos diszkonttal vásárolhatsz

Pénzcentrum
2007. július 11. 15:06

Elindult a MasterCard nyári akciója, melynek keretében akár 5-10%-os megtakarítást érhetünk el Horvátország több mint 100 éttermében, szállodájában és más üzletében. Az akcióban részt vevő kereskedők a MasterCard márkájú kártyákkal végzett 100 Kuna feletti vásárlás esetén biztosítják a kedvezményt 2007. szeptember 30-ig. Az üzletek, szállodák és éttermek listája, valamint a kedvezmény mértékére vonatkozó információk megtalálhatók a MasterCard erre a célra készült Nyári Kalauzában.

A MasterCard kedvezmény igénybevételével egy átlagos 250 kunás éttermi számla 25 Kunával, azaz 840 forinttal lehet kevesebb, de nagyobb összegű vásárlások esetén, például szállodai számlák kiegyenlítésekor akár több ezer forintos megtakarítást is elérhetünk.

Célszerű ellenőriznünk, hogy úticélunk közelében milyen szolgáltatók találhatók, hiszen az Adria-parti ország különböző városaiban üzletek széles választéka: éttermek, szállodák, élelmiszer, ruha- és ajándékboltok, fittness központok, utazási irodák valamint autóbérléssel foglalkozó cégek várják a MasterCard kártyabirtokosokat. A kedvezmény során megtakarított összeg akár meg is sokszorozódhat, ha az árkedvezményt többször is igénybe vesszük.

A vásárlás előtt mindenképpen jelezzük az üzletben, étteremben, hogy az akció keretében MasterCard kártyával kívánunk fizetni - figyelmeztetnek a szervezők.

A kártyatársaság Nyári Kalauzában a biztonságos kártyahasználat alapvető szabályaira is felhívják a figyelmet.

"Tapasztalatunk szerint a kártyabirtokosok, amikor nyaralni indulnak, fogékonyabbak a biztonságos használatot érintő tanácsokra. Ezért a MasterCard nyári promóciója során külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy a biztonságos kártyahasználat alapvető szabályaira hívjuk fel a kártyabirtokosok figyelmét" - mondta el Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet Európai Regionális Marketing Menedzsere.

Néhány tanács a biztonságos kártyahasználathoz:

A bankkártyát ne tartsuk GSM készülék közelében, nehogy a mágnescsík megsérüljön! Jegyezzük meg a PIN kódot és ne tartsuk azt a kártya közelében felírva! A fizetést igazoló bizonylat aláírását megelőzően mindig ellenőrizzük a számla összegét, a bizonylatokat pedig őrizzük meg, hogy később össze tudjuk azokat hasonlítani a havi bankszámlakivonattal! Jegyezzük fel és tartsuk magunknál a bankártyánkat kibocsátó bank ügyfélszolgálatának telefonszámát, így a plasztik elvesztése esetén azonnal értesíteni tudjuk bankunkat! Írjuk alá a kártyát, és ellenőrizzük annak érvényességi idejét a nyugodt nyaralás érdekében! Készpénzünket és a bankkártyát ne tartsuk egy helyen!

A MasterCard ingyenes Nyári Kalauzában - mely a horvátországi benzinkutaknál, nagyobb horvát városok turisztikailag kiemelt városrészeiben és tengerpartjain is elérhető - további gyakorlati információk olvashatók. A kiadványban megtalálható a horvát autópályán működő üzemanyagtöltő állomások és pihenőhelyek listája, az autópálya használat jelenleg érvényes díjai, a fontosabb szolgáltatói- és közületi telefonszámok, sőt honfitársaink boldogulását egy magyar-horvát kisszótár is segíti.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 30. 18:23
Egy jogerős bírósági ítélet értelmében valótlanságot írt a KESMA bulvárnapilapja a Jobbik májusi tis...
Kiszámoló  |  2022. november 30. 17:15
Néhány napja írtam Argentínáról, az országról, ami iskolapéldája, hogyan tud egy populista vezetés t...
Holdblog  |  2022. november 30. 16:01
A réznek kifejezetten kedvezőek a hosszú távú kilátásai, mivel az energiaátmenet során jelentkező vi...
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58