3 °C Budapest

Nullázott az Erste Bank

Pénzcentrum
2007. április 5. 11:10

Kezelési költség nélküli szabad felhasználású jelzáloghitelt vezetett be 2007. április 2-ától az Erste Bank Hungary Nyrt. A kedvező kondíciót a pénzintézet állandó konstrukcióként nyújtja, a hitel kamata 5,99 százalék (THM: 6,9 százalék).

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a svájci frank alapú, 6 hónapos kamatperiódusú, szabad felhasználású jelzáloghitel kezelési költsége 0 százalék lett. Az új termék 5,99 százalékos kamata (THM: 6,9 százalék) a kezelési költség "nullázásával" igen kedvezően hat a törlesztésre: ezeknek a hiteleknek a havi törlesztőrészlete - az időszakos jellegű akciókat nem számítva - ugyanis jelentősen alacsonyabb, mint a pénzintézet azonos összegű, korábbi termékénél volt, s ez az üzletágvezető szerint piaci összehasonlításban is rendkívül kedvező törlesztőrészletet eredményez.

A 0 százalékos kezelési költséggel nyújtott termék esetén is igényelhető türelmi idő, valamint választhatók a kombinált termékek, például a lakáskasszával vagy életbiztosítással kombinált szabad felhasználású jelzáloghitel. A hitel felvehető jövedelemigazolás nélkül vagy megfelelő jövedelem igazolása esetén akár a hitelbiztosítéki érték 100 százalékáig is, emellett az Erste jelenleg futó akciójával az értékbecslési és a közjegyzői díj is megtakarítható. Amennyiben pedig az ügyfél a jövedelmét a bankhoz irányítja és két csoportos beszedési megbízást ad, további folyósítási jutalék kedvezményben is részesül.

Sztanó Imre hozzátette: a teljes lakossági hitelpiacon az Erste Bank szerződött állománya 2006 végére átlépte az 500 milliárd forintot, ezzel piaci részesedése elérte a 10,6 százalékot. A szabad felhasználású jelzáloghiteleknél a bank 2006 decemberében 20,2 százalékos piacrészesedéssel rendelkezett, teljes állományának 70 százaléka volt svájci frank alapú hitel.

PC BLOGGER & PODCASTER
iO Charts  |  2022. november 28. 18:00
Az elmúlt pár hónapban elég sok olyan esemény történt, ami felforgatta a világpiacot. Tombol az infl...
MEDIA1  |  2022. november 28. 16:38
Instagram-videóban számolt be az RTL Reggelijétől a napokban elküldött műsorvezető a távozása körülm...
Bankmonitor  |  2022. november 28. 16:20
Több, mint meglepő tapasztalattal gazdagodhatnak mindazok a házaspárok, akik úgy adják be a bankhoz...
Holdblog  |  2022. november 28. 15:56
A lítium különböző kémiai vegyületek formájában kerül felhasználásra számtalan ipari alkalmazás sorá...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?