0 °C Budapest

Kígyózó sorok: honnan van a rengeteg pénz?

Pénzcentrum
2006. december 18. 08:30

A bankok többsége a megszorító intézkedések miatt a tavalyihoz hasonló, vagy attól valamelyest elmaradó keresletet vár az idei karácsonyi szezontól, melynek slágertermékei a klasszikus konstrukciók mellett a hitelkártyák és a gyorsan hozzáférhető szabad felhasználású jelzáloghitelek lehetnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A legtöbb hitelintézet mindezeknek megfelelően több kedvezményes, akciós vagy teljesen új konstrukciót kínál ügyfeleinek, amint arról alábbi összeállításunkban beszámoltunk.

Az ajánlat-tengerben találkozhatunk természetesen a 0%-os THM ígéretével is, ezeket a konstrukciókat azonban érdemes tüzetesen megvizsgálni, mert a legtöbbször arról van szó, hogy rendkívül rövid időn belül (2-4 hónap) kell visszafizetnünk a teljes hitelösszeget ahhoz, hogy a hitel ne konvertálódjon át egy kedvezőtlenebb konstrukcióvá.

A tévék által szenzáció-szinten közölt bevásárlói roham alapján nem túlzás kijelenteni, hogy az áruhitelpiac a legpesszimistább előrejelzések szerint is legalább a tavalyi volument fogja produkálni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39