Flexi Hitel a Cora-ból

Pénzcentrum
2005. november 16. 13:05

A Budapest Bank mai naptól elérhető új, Flexi Hitel konstrukciójával a hitelösszeg sávosan csökkenő havi törlesztőrészletekkel egyenlíthető ki. Díjmentes előtörlesztéssel rugalmasan változtatható a hitel futamideje, s ennek megfelelően a hátralévő törlesztések havi részletei automatikusan csökkennek. Így a magyarországi hiteltermékek között egyedülálló módon a hitel visszafizetése egyre kisebb terhet ró a hitelfelvevőre.

A magyarországi lakossági hitelpiacon tapasztalható növekvő hitelfelvételi hajlandóságra, és a tartós fogyasztási cikkek, gépjárművek, oktatási szolgáltatások vásárlására irányuló – hiteltermékek használatával kombinált - megnövekedett piaci keresletre válaszul a Budapest Bank Flexi Hitel konstrukciója folyamatosan csökkenő törlesztő részleteket kínál a hitelfelvevőknek. A hitel csökkenő részletekkel történő törlesztése a piacon eddig egyedülálló kezdeményezés, a korábbi módozatok nem kínálnak ehhez hasonló megoldást a hitelt felvevők számára. A konstrukció figyelembe veszi az ügyfél személyes anyagi helyzetének esetleges változásait, egyedi igényeit, s a hitelfelvevő a díjmentes előtörlesztések útján változtathatja a futamidő alatt saját hitelszerkezetét.
A hitelt felvevő számára kedvező változás és újdonság, hogy a szabad felhasználású hitel visszafizetése folyamán bármikor, akár több alkalommal is lehetőség van díjmentes előtörlesztésre, amellyel automatikusan csökken a későbbi havi elkötelezettség nagysága, és a hitel futamideje. A kölcsön összege újabb hitelösszeg igénylésével az eredeti kölcsön összegére visszaemelhető. A bank az újabb hiteligénylésről saját hitelbírálata alapján dönt. A Bank az újabb hitelösszeg kondícióiról az ügyfelet ajánlatában tájékoztatja.
A Flexi Hitel hitelösszege félmillió forinttól 3 millió forintig terjed, futamideje 60-240 hónap között változhat a hitelösszeg függvényében, a hitelkonstrukcióhoz hitelfedezeti biztosítási szolgáltatás igényelhető, a THM a pontos kondícióktól függően 20,87% és 27,54% között alakul, meghatározása az aktuális feltételek illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hitel igénylésére a Budapest Bank fiókjai és Hitelpontjai mellett, a Cora áruházakban van lehetőség.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 18. 18:51
Hiába nyert másodjára is pert az Átlátszó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ellen, az a márc...
Holdblog  |  2022. május 18. 06:11
Az Alaskan Airlines igen nagy port kavart a légitársaságok világában, amikor februárban első nagy ha...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?