4 °C Budapest

Flexi Hitel a Cora-ból

Pénzcentrum
2005. november 16. 13:05

A Budapest Bank mai naptól elérhető új, Flexi Hitel konstrukciójával a hitelösszeg sávosan csökkenő havi törlesztőrészletekkel egyenlíthető ki. Díjmentes előtörlesztéssel rugalmasan változtatható a hitel futamideje, s ennek megfelelően a hátralévő törlesztések havi részletei automatikusan csökkennek. Így a magyarországi hiteltermékek között egyedülálló módon a hitel visszafizetése egyre kisebb terhet ró a hitelfelvevőre.

A magyarországi lakossági hitelpiacon tapasztalható növekvő hitelfelvételi hajlandóságra, és a tartós fogyasztási cikkek, gépjárművek, oktatási szolgáltatások vásárlására irányuló – hiteltermékek használatával kombinált - megnövekedett piaci keresletre válaszul a Budapest Bank Flexi Hitel konstrukciója folyamatosan csökkenő törlesztő részleteket kínál a hitelfelvevőknek. A hitel csökkenő részletekkel történő törlesztése a piacon eddig egyedülálló kezdeményezés, a korábbi módozatok nem kínálnak ehhez hasonló megoldást a hitelt felvevők számára. A konstrukció figyelembe veszi az ügyfél személyes anyagi helyzetének esetleges változásait, egyedi igényeit, s a hitelfelvevő a díjmentes előtörlesztések útján változtathatja a futamidő alatt saját hitelszerkezetét.
A hitelt felvevő számára kedvező változás és újdonság, hogy a szabad felhasználású hitel visszafizetése folyamán bármikor, akár több alkalommal is lehetőség van díjmentes előtörlesztésre, amellyel automatikusan csökken a későbbi havi elkötelezettség nagysága, és a hitel futamideje. A kölcsön összege újabb hitelösszeg igénylésével az eredeti kölcsön összegére visszaemelhető. A bank az újabb hiteligénylésről saját hitelbírálata alapján dönt. A Bank az újabb hitelösszeg kondícióiról az ügyfelet ajánlatában tájékoztatja.
A Flexi Hitel hitelösszege félmillió forinttól 3 millió forintig terjed, futamideje 60-240 hónap között változhat a hitelösszeg függvényében, a hitelkonstrukcióhoz hitelfedezeti biztosítási szolgáltatás igényelhető, a THM a pontos kondícióktól függően 20,87% és 27,54% között alakul, meghatározása az aktuális feltételek illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hitel igénylésére a Budapest Bank fiókjai és Hitelpontjai mellett, a Cora áruházakban van lehetőség.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. november 28. 09:50
A kormánypárti médiaholdinghoz tartozó bulvárlap közleményben ismerte el, hogy egy családon belüli e...
Bankmonitor  |  2023. november 28. 08:19
Életbiztosítási szerződés megkötésekor van jó pár kérdés, amire válaszolnod kell. Ezek egy része az...
Holdblog  |  2023. november 28. 06:44
Pont két éve ajánlottuk olvasóink figyelmébe Morgan Housel A pénz pszichológiája című könyvét. Úgy l...
Kiszámoló  |  2023. november 26. 16:36
Az amerikaiak 24%-a úgy megy neki az ünnepi vásárlásoknak, hogy még van adóssága a tavalyi karácsony...
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem