8 °C Budapest

Flexi Hitel a Cora-ból

Pénzcentrum
2005. november 16. 13:05

A Budapest Bank mai naptól elérhető új, Flexi Hitel konstrukciójával a hitelösszeg sávosan csökkenő havi törlesztőrészletekkel egyenlíthető ki. Díjmentes előtörlesztéssel rugalmasan változtatható a hitel futamideje, s ennek megfelelően a hátralévő törlesztések havi részletei automatikusan csökkennek. Így a magyarországi hiteltermékek között egyedülálló módon a hitel visszafizetése egyre kisebb terhet ró a hitelfelvevőre.

A magyarországi lakossági hitelpiacon tapasztalható növekvő hitelfelvételi hajlandóságra, és a tartós fogyasztási cikkek, gépjárművek, oktatási szolgáltatások vásárlására irányuló – hiteltermékek használatával kombinált - megnövekedett piaci keresletre válaszul a Budapest Bank Flexi Hitel konstrukciója folyamatosan csökkenő törlesztő részleteket kínál a hitelfelvevőknek. A hitel csökkenő részletekkel történő törlesztése a piacon eddig egyedülálló kezdeményezés, a korábbi módozatok nem kínálnak ehhez hasonló megoldást a hitelt felvevők számára. A konstrukció figyelembe veszi az ügyfél személyes anyagi helyzetének esetleges változásait, egyedi igényeit, s a hitelfelvevő a díjmentes előtörlesztések útján változtathatja a futamidő alatt saját hitelszerkezetét.
A hitelt felvevő számára kedvező változás és újdonság, hogy a szabad felhasználású hitel visszafizetése folyamán bármikor, akár több alkalommal is lehetőség van díjmentes előtörlesztésre, amellyel automatikusan csökken a későbbi havi elkötelezettség nagysága, és a hitel futamideje. A kölcsön összege újabb hitelösszeg igénylésével az eredeti kölcsön összegére visszaemelhető. A bank az újabb hiteligénylésről saját hitelbírálata alapján dönt. A Bank az újabb hitelösszeg kondícióiról az ügyfelet ajánlatában tájékoztatja.
A Flexi Hitel hitelösszege félmillió forinttól 3 millió forintig terjed, futamideje 60-240 hónap között változhat a hitelösszeg függvényében, a hitelkonstrukcióhoz hitelfedezeti biztosítási szolgáltatás igényelhető, a THM a pontos kondícióktól függően 20,87% és 27,54% között alakul, meghatározása az aktuális feltételek illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hitel igénylésére a Budapest Bank fiókjai és Hitelpontjai mellett, a Cora áruházakban van lehetőség.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem