16 °C Budapest

Flexi Hitel a Cora-ból

Pénzcentrum
2005. november 16. 13:05

A Budapest Bank mai naptól elérhető új, Flexi Hitel konstrukciójával a hitelösszeg sávosan csökkenő havi törlesztőrészletekkel egyenlíthető ki. Díjmentes előtörlesztéssel rugalmasan változtatható a hitel futamideje, s ennek megfelelően a hátralévő törlesztések havi részletei automatikusan csökkennek. Így a magyarországi hiteltermékek között egyedülálló módon a hitel visszafizetése egyre kisebb terhet ró a hitelfelvevőre.

A magyarországi lakossági hitelpiacon tapasztalható növekvő hitelfelvételi hajlandóságra, és a tartós fogyasztási cikkek, gépjárművek, oktatási szolgáltatások vásárlására irányuló – hiteltermékek használatával kombinált - megnövekedett piaci keresletre válaszul a Budapest Bank Flexi Hitel konstrukciója folyamatosan csökkenő törlesztő részleteket kínál a hitelfelvevőknek. A hitel csökkenő részletekkel történő törlesztése a piacon eddig egyedülálló kezdeményezés, a korábbi módozatok nem kínálnak ehhez hasonló megoldást a hitelt felvevők számára. A konstrukció figyelembe veszi az ügyfél személyes anyagi helyzetének esetleges változásait, egyedi igényeit, s a hitelfelvevő a díjmentes előtörlesztések útján változtathatja a futamidő alatt saját hitelszerkezetét.
A hitelt felvevő számára kedvező változás és újdonság, hogy a szabad felhasználású hitel visszafizetése folyamán bármikor, akár több alkalommal is lehetőség van díjmentes előtörlesztésre, amellyel automatikusan csökken a későbbi havi elkötelezettség nagysága, és a hitel futamideje. A kölcsön összege újabb hitelösszeg igénylésével az eredeti kölcsön összegére visszaemelhető. A bank az újabb hiteligénylésről saját hitelbírálata alapján dönt. A Bank az újabb hitelösszeg kondícióiról az ügyfelet ajánlatában tájékoztatja.
A Flexi Hitel hitelösszege félmillió forinttól 3 millió forintig terjed, futamideje 60-240 hónap között változhat a hitelösszeg függvényében, a hitelkonstrukcióhoz hitelfedezeti biztosítási szolgáltatás igényelhető, a THM a pontos kondícióktól függően 20,87% és 27,54% között alakul, meghatározása az aktuális feltételek illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hitel igénylésére a Budapest Bank fiókjai és Hitelpontjai mellett, a Cora áruházakban van lehetőség.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?