A hétvége fő eseménye a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

A hétvége fő eseménye a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

2021. október 8. 10:00

Az egyre tudatosabb, az egészséges életmódot mindinkább fontosnak tartó vásárlói réteg idehaza is fejlődik, egy kereskedelmi láncnak pedig figyelembe kell vennie a fogyasztói igényeket, oda kell figyelnie az egészséges életmód népszerűsítésére – mondta el Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. A kereskedelmi lánc több mint egy évtizede támogatja az idén október 9-10-n megrendezendő SPAR Budapest Maraton® Fesztivált. Fontos ugyanakkor az is, hogy az egészséges életmódot szolgáló termékek hozzáférhetőek legyenek a bevásárlás során.

Idén is nagyszabású, kétnapos sportrendezvényként kerül sor a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra, a nemzetközileg is kiemelkedőnek számító futóversenyt a hétvégén már 36. alkalommal rendezik meg a fővárosban. A sportesemény fő támogatója már 14. esztendeje a SPAR Magyarország.

A fogyasztók elvárják, hogy egy kereskedelmi lánc komolyan vegye az egészséges életmódot és ezt minden formájában támogassa, a SPAR Magyarország pedig régóta nagy figyelmet fordít erre a területre

– mondta el Maczelka Márk. A kommunikációs vezető hozzátette: az immáron 36. alkalommal megrendezett SPAR Budapest Maraton futóverseny támogatása ezért teljesen természetes és magától értetődő szerepvállalás. A nagyszabású, nemzetközi hírű sportrendezvényt a SPAR Magyarország 2008 óta támogatja.

Standdal és versenyzőkkel is jelen vannak

A SPAR Magyarország büszke arra,, hogy a neve összeforrt ezzel az igazán komoly megmérettetéssel. Fontos megjegyezni azt is, hogy a sportrendezvényen nem csupán logóval és névvel van  jelen a cég, hanem versenyzőként és a frissítést, valamint a szurkolók kiszolgálását biztosító rendezőként is. A SPAR Magyarország munkavállalói számára ingyenes nevezési lehetőséget biztosít a cég.

A SPAR saját húsüzeme, a Regnum idén is saját standdal készül a versenyre, amelynek bevételét – ahogy más években is - a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak adományozza a kereskedelmi lánc.

Kínálat és edukáció

A SPAR Magyarország egészséges életmód iránti elkötelezettsége más kezdeményezésekben is testet ölt. Ezek közül a legfontosabb, és leginkább kézzelfogható segítséget az jelenti az egészségtudatosságot szem előtt tartó vásárlók számára, hogy a tudatos táplálkozást szolgáló termékeket listázz be a cég kínálatába.

Az elmúlt időszakban mintegy 2 ezer ilyen termék került fel a polcokra, amelyek között például teljes kiőrlésű gabonatermékek, magas vitamintartalmú készítmények, valamint funkcionális élelmiszerek egyaránt megtalálhatók.

A SPAR Magyarország teljes termékkínálata mintegy 20 ezer termékből áll, vagyis ez a bővítés igazán jelentős előrelépésnek tekinthető az egészséges termék hozzáférhetőségének biztosításában. Mindemellett edukációs kiadványokkal, köztük receptkönyvvel is segítik mindazokat, akiknek fontos az egészséges, változatos és kiegyensúlyozott étrend.

Számunkra természetes, hogy hallgatunk a vásárlóink igényeire, és több eszközzel, köztük a SPAR Budapest Maraton támogatásával is hitet teszünk az egészséges életmód mellett.

A főtámogató a Pázmány Péter sétányon a SPAR Életmód programot is népszerűsíti. A rendezvényre látogatók az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos nyereményjátékokban vehetnek részt és október 10-én vasárnap a SPAR szakértőjétől, Turcsák Katalintól válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy akár a sportolással kapcsolatos kérdéseikre. A SPAR két sátra között kap helyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, melynek önkéntesei mindkét napon várják a programjaik iránt érdeklődőket. A Máltai sátorban és a sátor előtti téren ügyességi és népi játékokkal lehet majd játszani, lesz célbadobás, gólyaláb és szántalpakon járás, a nagyobbak pedig a teqballt is kipróbálhatják. A rendezvényre kilátogatók a Máltai Manufaktúra termékeivel is találkozhatnak a szeretetszolgálat food truck-jában, a kiállítói soron.

Fotó: SPAR

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. február 5. 16:05