Arnold Schwarzenegger élőben szólalt meg a magyar tévéstúdióban az edzőtermekről

2020. december 10. 09:00

Maszkviselés, kézfertőtlenítés és szellőztetés mellett biztonságosan nyitva lehetne tartani az edzőtermeket Magyarországon is - erről Arnold Swartzenegger beszélt az ATV tegnap esti élő műsorában.

Petíciót küldtek a sportért felelős államtitkárságnak, a miniszterelnöknek és a humántárcának edzőtermek tulajdonosai, miután a mostani lezárások kapcsán a konditermeket teljesen be kellett zárni. A korlátozások miatt nem tudják fizetni a bérleti díjakat sem - mondta tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Szedlacskó Ádám, a Flex Gym tulajdonosa.

A műsor egy pontján Szedlacskó felhívta Arnold Schwarzeneggert, akit elmondása szerint öt éve ismer személyesen és együtt szoktak virtuális sakkot játszani. Schwarzenegger elmondta, hogy a mostani helyzetben is minden nap edz, noha az edzőtermek Kalifornia államban is zárva kell, hogy legyenek. Ugyanakkor szerinte a higiéniai intézkedésekkel együtt nyitva lehetne tartani biztonságosan az ilyen helyeket.

Szedlacskó szerint egy lakberendezési áruházba is rengetegen bejárnak vásárolni, az edzőterembe viszont, aki kicsit rosszul érzi magát, már nem fog tudni lemenni. Emellett hangsúlyozta a sport fontosságát. Elmondása szerint valamilyen jellegű edzőterembe minden tizedik ember jár ma Magyarországon. Szeretnék januártól újranyitni ezeket az intézményeket, ehhez betartanák az előírt feltételeket - emelte ki.

Címlapkép: ATV

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM