Címke: richter gedeon részvény (26 cikk)

Pénzcentrum | 2020. május 24. 12:30

Ez a csúcs Magyarországon: mutatjuk az ország legjobb munkahelyeit

Online prezentáció keretében ismertették a Randstad Employer Brand Research magyarországi eredményeit és hirdették ki a Randstad Award hazai győzteseit. Egy helyet előre lépve a dobogón a LEGO lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyet a Samsung nyerte el, a harmadik helyezett pedig az Audi lett. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei eredmények szerint is az IT-szektor a legvonzóbb a hazai munkavállalók számára. Továbbra is a fizetés, a munkahelyi légkör és az állás tartós biztonsága a legfontosabb munkahelyválasztási szempontok, de tovább növekedett a rugalmas munkakörülmények és a munkakör érdekességének jelentősége is.

MTI | 2012. augusztus 1. 17:32

A magyar dolgozóké lehet a Herendi?

Egyelőre nincs lista arról, hogy mely kisebbségi állami tulajdonú, nem stratégiai cégeknél vásárolhatnának részt a munkavállalók, de szóba kerülhet többek között a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt., a Büki Gyógyfürdő Zrt., valamint a Geodéziai és Térképészeti Zrt. is.

Pénzcentrum | 2005. szeptember 7. 08:59

Van aki jön és van aki megy - megváltozik a BUX kosár összetétele

A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Vezérigazgatója a BÉT Index Bizottságának javaslata alapján 190/2005. számú határozatával döntött az új BUX kosár, illetve 191/2005. számú határozatával az új BUMIX kosár összetételéről.

Pénzcentrum | 2004. április 30. 09:01

A Richter hivatalos véleménye a tervezett ÁPV tranzakcióról

A Richter az alábbi közleményt jelentette meg: "A Richter Gedeon Rt. úgy ítéli meg, hogy a pályázat eredményeként megvalósuló tőkepiaci tranzakció a Társaság részvényesei számára kedvező lehet, mert középtávú lehetőséget kínál a Társaság jelenlegi stratégiájának folytatására. Megszünteti üzleti partnerei körében a tulajdonosi szerkezet esetleges rövidtávú változásából fakadó bizonytalanságot,

Pénzcentrum | 2004. április 30. 08:22

Richter-privatizáció: az arany középút? - még 2004-ben az első részlet (4.)

A kecske és a káposzta is. Az ÁPV Rt. meghirdette részvényértékesítési pályázatát befektetési tanácsadók részére a Richter részvények vonatkozásában. A pályázat részleteiből kiderül, hogy az ÁPV Rt. elfogadta a Richter függetlenségének koncepcióját és ennek megfelelően egy hibrid konstrukció jön létre, amely az állami vagyon értékesítését is szolgálja. A főbb részletek: 1