A Wells Fargo bemutatja a Wells Fargo Global Broker Network biztosítási brókert

Pénzcentrum
2008. július 14. 12:53

A Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) leányvállalata a Wells Fargo Insurance Services bejelentette, hogy kizárólagos irányítása alá került a mostantól Wells Fargo Global Broker Network nevet viselő HLA Global Network. A HLA hálózata tízezer biztosítási és kockázatkezelési ügynököt ölel fel, akik a világ 70 országában fenntartott 330 képviseleti iroda közvetítésével nyújtanak biztosítási bróker szolgáltatásokat ügyfeleiknek a világ 115 országában. A névváltoztatás a hálózat globális identitásának megerősítését szolgálja a Wells Fargo márkaneve alatt és segíti nemzetközi biztosítási és kockázatkezelési szolgáltatások nyújtását a Wells Fargo Insurance Services ügyfeleinek szerte a világon - adja hírül az MTI.

A Wells Fargo széles körben ismert és nagy bizalomnak örvendő márkaneve, valamint vállalatunk jelentős pénzügyi háttere, a rendelkezésünkre álló kiterjedt erőforrások és vezető piaci pozíciónk lehetővé teszi a hálózatunk tagjainak világszerte, hogy még az eddiginél is jobb szolgáltatásokkal álljanak ügyfeleik rendelkezésére - jelentette ki Dave Zuercher, a Wells Fargo nemzetközi biztosítási szolgáltató üzletágának igazgatója. Tevékenységünk átpozícionálása és az új márkanév felvétele segítségünkre lesz célunk elérésében, ügyfeleink pénzügyi igényeinek kielégítésében és pénzügyi sikereik megalapozásában.

A Wells Fargo Global Broker Network irányításával Bruce M. Basso, az ABD Insurance and Financial Services (jelenleg a Wells Fargo Insurance Services érdekeltsége) korábbi társelnöke lett megbízva, akit a Wells Fargo Global Broker Network, LLC elnök-vezérigazgatójának neveztek ki. Basso úr Dave Zuercher (jelenleg a Wells Fargo Global Broker Network elnöke), Scott Isaacson, Grahame Weatherley és Frank Witthun mellett tagja lesz a Wells Fargo Global Broker Network LLC igazgatótanácsának is. A vezetési és irányítási struktúrát Deanna Hyndley, a hálózat marketing menedzsere egészíti ki.
Meggyőződésünk szerint egy globális program sikerre vitelének négy alapvető feltétele van: rugalmasság, együttműködés, kommunikáció és reakciókészség - jelentette ki Grahame Weatherley, a Wells Fargo Global Broker Network igazgatója. Ezek egy sikeres nemzetközi hálózat ismertető jegyei. Képességeinket ezen a négy területen megerősíti, valamint az ügyfeleinknek továbbadott értéktöbbletet jelentős mértékben megnöveli a Wells Fargo által irányunkban tanúsított elkötelezettség és a hálózat irányítási-vezetési struktúrájának átalakítása.

További információkért a Wells Fargo Global Broker Network vállalattal kapcsolatban keresse fel a www.wfgbn.wellsfargo.com weboldalt.
A Wells Fargo Insurance Services, Inc. az ötödik legnagyobb biztosítási bróker és a legnagyobb banki tulajdonban lévő biztosítási bróker az Egyesült Államokban, ahol 170 irodát tart fenn 37 államban. Vagyon- és balesetbiztosítási, járadék, nemzetközi, személyre szabott biztosítási termék és életbiztosítási szakterületeken járatos 5.200 biztosítási szakembere 11,5 milliárd dollár értékben forgalmaz kockázati prémiumot. További információkért a Wells Fargo Insurance Services szolgáltatásaival kapcsolatban keresse fel a www.wellsfargo.com/wfis weboldalt.

A Wells Fargo & Company diverzifikált pénzügyi szolgáltató konszern 595 milliárd dollár aktívával. Banki, biztosítási, befektetési, jelzálog hitelezési és lakossági fogyasztási hitel szolgáltatásai több mint 6 ezer üzletben, valamint az interneten érhetőek el Észak-Amerikában és (wellsfargo.com) világszerte. A Wells Fargo Bank, N.A. az egyetlen bank az Egyesült Államokban és egyike annak a kettőnek a világon, amelyek kiérdemelték mind a Moody s Investors Service hitelminősítő intézet legmagasabb Aaa , mind a Standard & Poor s Ratings Services hitelminősítő intézet legmagasabb AAA besorolását.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. augusztus 10. 17:17
Az ATV és az M1 Híradó nevében elkészült fiktív riportokban népszersítenek szélhámosok egy szerencse...
Holdblog  |  2022. augusztus 10. 14:34
Milyen a kínaiak élete? Esznek és dolgoznak. Ezt már oly sokan kérdezték tlem, és én mindig ezt vála...
Kasza Elliott-tal  |  2022. augusztus 9. 23:20
Most nem céget elemzek, hanem elmondom, engem hogyan érint az, hogy az Erste benyeli a Random Capita...
Bankmonitor  |  2022. augusztus 8. 16:46
A hitelbl való ingatlanvásárlás elengedhetetlen eleme az értékbecslés, amely során felmérik a lakás...
Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?