15 °C Budapest

A Wells Fargo bemutatja a Wells Fargo Global Broker Network biztosítási brókert

Pénzcentrum
2008. július 14. 12:53

A Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) leányvállalata a Wells Fargo Insurance Services bejelentette, hogy kizárólagos irányítása alá került a mostantól Wells Fargo Global Broker Network nevet viselő HLA Global Network. A HLA hálózata tízezer biztosítási és kockázatkezelési ügynököt ölel fel, akik a világ 70 országában fenntartott 330 képviseleti iroda közvetítésével nyújtanak biztosítási bróker szolgáltatásokat ügyfeleiknek a világ 115 országában. A névváltoztatás a hálózat globális identitásának megerősítését szolgálja a Wells Fargo márkaneve alatt és segíti nemzetközi biztosítási és kockázatkezelési szolgáltatások nyújtását a Wells Fargo Insurance Services ügyfeleinek szerte a világon - adja hírül az MTI.

A Wells Fargo széles körben ismert és nagy bizalomnak örvendő márkaneve, valamint vállalatunk jelentős pénzügyi háttere, a rendelkezésünkre álló kiterjedt erőforrások és vezető piaci pozíciónk lehetővé teszi a hálózatunk tagjainak világszerte, hogy még az eddiginél is jobb szolgáltatásokkal álljanak ügyfeleik rendelkezésére - jelentette ki Dave Zuercher, a Wells Fargo nemzetközi biztosítási szolgáltató üzletágának igazgatója. Tevékenységünk átpozícionálása és az új márkanév felvétele segítségünkre lesz célunk elérésében, ügyfeleink pénzügyi igényeinek kielégítésében és pénzügyi sikereik megalapozásában.

A Wells Fargo Global Broker Network irányításával Bruce M. Basso, az ABD Insurance and Financial Services (jelenleg a Wells Fargo Insurance Services érdekeltsége) korábbi társelnöke lett megbízva, akit a Wells Fargo Global Broker Network, LLC elnök-vezérigazgatójának neveztek ki. Basso úr Dave Zuercher (jelenleg a Wells Fargo Global Broker Network elnöke), Scott Isaacson, Grahame Weatherley és Frank Witthun mellett tagja lesz a Wells Fargo Global Broker Network LLC igazgatótanácsának is. A vezetési és irányítási struktúrát Deanna Hyndley, a hálózat marketing menedzsere egészíti ki.
Meggyőződésünk szerint egy globális program sikerre vitelének négy alapvető feltétele van: rugalmasság, együttműködés, kommunikáció és reakciókészség - jelentette ki Grahame Weatherley, a Wells Fargo Global Broker Network igazgatója. Ezek egy sikeres nemzetközi hálózat ismertető jegyei. Képességeinket ezen a négy területen megerősíti, valamint az ügyfeleinknek továbbadott értéktöbbletet jelentős mértékben megnöveli a Wells Fargo által irányunkban tanúsított elkötelezettség és a hálózat irányítási-vezetési struktúrájának átalakítása.

További információkért a Wells Fargo Global Broker Network vállalattal kapcsolatban keresse fel a www.wfgbn.wellsfargo.com weboldalt.
A Wells Fargo Insurance Services, Inc. az ötödik legnagyobb biztosítási bróker és a legnagyobb banki tulajdonban lévő biztosítási bróker az Egyesült Államokban, ahol 170 irodát tart fenn 37 államban. Vagyon- és balesetbiztosítási, járadék, nemzetközi, személyre szabott biztosítási termék és életbiztosítási szakterületeken járatos 5.200 biztosítási szakembere 11,5 milliárd dollár értékben forgalmaz kockázati prémiumot. További információkért a Wells Fargo Insurance Services szolgáltatásaival kapcsolatban keresse fel a www.wellsfargo.com/wfis weboldalt.

A Wells Fargo & Company diverzifikált pénzügyi szolgáltató konszern 595 milliárd dollár aktívával. Banki, biztosítási, befektetési, jelzálog hitelezési és lakossági fogyasztási hitel szolgáltatásai több mint 6 ezer üzletben, valamint az interneten érhetőek el Észak-Amerikában és (wellsfargo.com) világszerte. A Wells Fargo Bank, N.A. az egyetlen bank az Egyesült Államokban és egyike annak a kettőnek a világon, amelyek kiérdemelték mind a Moody s Investors Service hitelminősítő intézet legmagasabb Aaa , mind a Standard & Poor s Ratings Services hitelminősítő intézet legmagasabb AAA besorolását.

PC BLOGGER & PODCASTER
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
MEDIA1  |  2024. április 19. 10:20
Hont szerint a hvg.hu túltolja a Magyar Péterrel kapcsolatos tartalmak mennyiségét. Konkrét példával...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem