2020. augusztus 14. péntek Marcell

Ez a CBA is nyitva lesz vasárnaponként


A Déli pályaudvarnál lévő Nagyáruház után újabb CBA-ról derült ki, rá nem vonatkozik a vasárnapi boltzárról szóló törvény. A bolt ki is használja a kiskaput, vasárnap emelt nyitva tartási idővel várja a vásárlókat.


Büszkén hirdeti a Mammut bevásárlóközpont mögött, a Fény utcai piac területén működő CBA, hogy rájuk sem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény - írja a 444.hu.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk március 22-től 6-20 óráig vasárnap is nyitva tart

- olvasható a bolt bejáratánál.

Mivel a piacon lévő üzletről van szó, így az a szabályozás szerint nyitva tarthat

- tájékoztatta a lapot Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Ráadásul nem ez az egyetlen bolt a környéken, amely mentesül a korlátozás alól: a Déli pályaudvarnál lévő CBA Nagyáruház is mentességet élvez.

KATTINTS! Rég kaszált ekkorát a CBA: mindenki ide jár majd

Mindenképp érdekes, hogy bár a CBA még novemberben a leghatározottabban támogatta a vasárnapi boltzárat, ma már nincs ellenére, ha több partnere is versenyelőnybe kerül a törvényi kiskapuk miatt. Pedig a CBA Kereskedelmi Kft., mint a franchise jogok birtokosa vélhetően minden tagnak előírhatná, hogy:

márpedig a "kereskedelmi dolgozó pihenésének, családi életének biztosítása miatt" minden partnernek be kell zárnia vasárnap!

KATTINTS! Lépett a CBA: ez a válaszuk a vasárnapi boltzárra

További érdekesség, hogy mindkét CBA az eddigiektől eltérő, emelt nyitva tartási idővel várja majd vasárnaponként (is) a vásárlókat.

Arról nincs információnk, hogy a két említett bolt e tekintetben összebeszélt-e, vagy központi stratégiáról, esetleg egyszerű véletlenről van-e szó. Egy azonban biztos, nem kell a kiskereskedelem szakértőjének lenni ahhoz, hogy kijelentsük, milyen piaci előnyt jelent mindez a két mentességet élvező CBA számára ebben a városrészben.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.