2020. szeptember 22. kedd Móric

Csalók élnek vissza a magyar mozilánc nevével: nehogy bedőlj, kamu az egész


Kamu nyereményjátékkal próbálnak Facebook-jelszavakat szerezni a csalók, akik mindehhez a Cinema City nevét használják fel. Az átverés a közösségi oldalon terjed. Megtévesztő lehet a dolog, mivel a moziláncnak is fut nyereményjátéka jelenleg: de ők leszögezték, hogy az csak a hivatalos oldalukról érhető el.

Egy kamuoldal ajánl wellness hétvégés nyereményjátékot a Cinema City nevében: az átverés a Facebookon terjed, a csalók az emberek jelszavaira utaznak. Sőt, a "nyereményjátéknál" arra is felhívják a figyelmet, hogy a megosztással sokkal nagyobb esély van nyerni. Minderről a 24.hu egyik olvasója számolt be a portálnak. A weboldal egyébként már ránézésre is kamuszagú, a wellness szót sem sikerült tökéletesen leírni a címében, ami nem .hu-ra végződik.

A mozilánc marketing és PR igazgatója a portálnak azt mondta, a Cinema Citynek semmi köze a dologhoz, megteszik a szükséges jogi lépéseket. Buda Andrea hozzátette,

bár a mozinak is fut jelenleg egy nyereményjátéka, de az csak és kizárólag a Cinema City hivatalos weboldalán érhető el.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó