Aki korán kel...

Pénzcentrum
2005. november 7. 10:39

A biztosítási piacon elsőként, már október 18-án közzétette a Groupama Biztosító Rt. a 2006-os kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit. A piac többi szereplőjét 2 héttel megelőző publikálás kedvező fogadtatásra talált mind az ügyfelek, mind a partnerek körében.

 
A biztosítási piacon elsőként, már október 18-án közzétette a Groupama Biztosító Rt. a 2006-os kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit. A piac többi szereplőjét 2 héttel megelőző publikálás kedvező fogadtatásra talált mind az ügyfelek, mind a partnerek körében.
A bejelentéstől az október 29-i hivatalos publikálásig - azaz mindössze 11 nap alatt - több mint 10 ezren látogattak el a cég megújult honlapjára, és a látogatók száma azóta is folyamatosan emelkedik.
A Groupama által nyilvánosságra hozott tarifákat illetően pedig érdekesség, hogy a megszokott 1500-2000 ccm kategória kettéosztásának köszönhetően jövőre az 1500-1700 ccm-s gépjárművek tulajdonosai különösen kedvező díjszabásban részesülnek.
"Azt gondolom, hogy a kedvező fogadtatás jól mutatja, hogy valós igény mutatkozik a tarifák korai megismerésére, a következő évi díjak egyszerű és ügyfélbarát bemutatására. Időben felmértük ezt, így látványos eredményeket értünk el meglévő és leendő ügyfeleink körében. A weboldalunkat felkeresők és regisztrálók száma is megfelel az előzetes várakozásainknak, mivel több mint 10 ezren látogattak el és 25%-uk élt a kedvezményes regisztrálási lehetőséggel." - mondta Kurtisz Krisztián, a Groupama Biztosító Rt. lakossági és kisvállalkozói vagyonbiztosítási igazgatója.
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?