Aki korán kel...

Pénzcentrum
2005. november 7. 10:39

A biztosítási piacon elsőként, már október 18-án közzétette a Groupama Biztosító Rt. a 2006-os kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit. A piac többi szereplőjét 2 héttel megelőző publikálás kedvező fogadtatásra talált mind az ügyfelek, mind a partnerek körében.

 
A biztosítási piacon elsőként, már október 18-án közzétette a Groupama Biztosító Rt. a 2006-os kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit. A piac többi szereplőjét 2 héttel megelőző publikálás kedvező fogadtatásra talált mind az ügyfelek, mind a partnerek körében.
A bejelentéstől az október 29-i hivatalos publikálásig - azaz mindössze 11 nap alatt - több mint 10 ezren látogattak el a cég megújult honlapjára, és a látogatók száma azóta is folyamatosan emelkedik.
A Groupama által nyilvánosságra hozott tarifákat illetően pedig érdekesség, hogy a megszokott 1500-2000 ccm kategória kettéosztásának köszönhetően jövőre az 1500-1700 ccm-s gépjárművek tulajdonosai különösen kedvező díjszabásban részesülnek.
"Azt gondolom, hogy a kedvező fogadtatás jól mutatja, hogy valós igény mutatkozik a tarifák korai megismerésére, a következő évi díjak egyszerű és ügyfélbarát bemutatására. Időben felmértük ezt, így látványos eredményeket értünk el meglévő és leendő ügyfeleink körében. A weboldalunkat felkeresők és regisztrálók száma is megfelel az előzetes várakozásainknak, mivel több mint 10 ezren látogattak el és 25%-uk élt a kedvezményes regisztrálási lehetőséggel." - mondta Kurtisz Krisztián, a Groupama Biztosító Rt. lakossági és kisvállalkozói vagyonbiztosítási igazgatója.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 3. 18:01
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem