2020. augusztus 14. péntek Marcell

Váratlan döntés: visszavonul a Prezi vezérigazgatója


Visszavonul Árvai Péter, a Prezi vezérigazgatója lemondott posztjáról, az igazgatótanács elnökeként folytatja a munkát. Azt írta, az aktivizmusra akar koncentrálni.

Lemond vezérigazgatói posztjáról Árvai Péter, a Prezi társalapítója, de az igazgatótanácsban elnökként még folytatja a munkát. A cégvezető egy Facebook-posztban fejtette ki, miért vonul vissza.

Mint sok vállalkozónak, nekem is a fő hajtóerőm, hogy valami olyan dolgon dolgozzak, ami elhozza azt a változást, amit a világban szeretnék látni...

- írta. Arról is beszélt, hogy szülei beilleszkedése egy idegen országba, illetve a kritikák és negatív élmények, amelyek melegként érték motiválták benne, hogy megváltoztassa a narratívát arról, mi az elfogadott emberi érték.

Arra törekedtem egész életemben, hogy segítsek az embereknek egymás megértésében. Mindezt két tevékenységen - a vállalkozói léten és az aktivizmuson keresztül. Most azonban integrálni akarom ezt a kettőt

- fejtette ki. A döntés meghozatala előtt mérlegelte, hoy a vállalat készen áll-e a változásra. Szerinte az új termékkel, és a Prezi Videóval tovább tudnak majd növekedni, és a tizenkét év alatt felépített csapat nélküle is képes arra, hogy megőrizze az összes iroda, San Francisco, Budapest, Riga és Berlin kultúráját.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.