2019. augusztus 19. hétfő Huba

Kifakadt az operett sztárja: nagy a baj, ennek csőd lehet a vége


Ma már egyre elterjedtebb, hogy a színészek több lábon állnak: éjjel a színpadon, nappal a pult mögött - persze csak képletesen. Sokan közülük vállalkozók, van aki bisztrót, van, aki galériát üzemeltet, Mészáros Árpás Zsolt, a Budapesti Operettszínház sztárja pedig éttermet nyitott, hogy biztosítsa a megélhetését.

Ám az Operettszínház művészének étterme azonban bajba kerül, válságstábot voltak kénytelenek összehívni, hogy megmentsék, ugyanis van egy kis probléma:

Az Operaházat már közel két éve korszerűsítik, de a tervekkel ellentétben még egy évet biztosan csúszik az építkezés. Az étterem a mögötte lévő utcában található, ami teljesen le lett zárva, az Andrássy útról nem tudnak bejönni a turisták

- nyilatkozta Mészáros a Hot! Magazinnak. Azok az éttermek, vállalkozások, amelyek ebben az utcában vannak, lehetetlen helyzetbe kerültek hiszen gyakorlatilag eltűnt a forgalmuk. Csak a visszajáró vendégek találnak oda. Ez rengeteg ember megélhetését érinti, nem csak a tulajdonosokét, de az alkalmazottakét is, hiszen rájuk sincs olyan nagy számban szükség. Ennek ellenére MÁZS még bizakodó. 

Foto: Balogh Zoltán/MTI

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 252 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 8,97%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 22 748 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az MKB, valamint a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Elárulta Zacher Gábor: ők fogyasztják a legtöbb kokaint Magyarországon
A kokain a tőkeerős fogyasztók és az elit drogja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

08.15-08.21
Országos

Lidl

08.15-08.21
Országos

Auchan

08.15-08.28
Országos

Spar

08.15-08.21
Országos

Interspar

08.15-08.21
Országos

Lidl

Iskolakezdés
08.01-09.14
Országos

Tesco

Iskolakezdés
07.31-08.21
Országos

Aldi

Iskolakezdés
07.25-09.07
Országos