2019. november 12. kedd Jónás, Renátó

Igazi magyar sikertörténet: az egész megyét letarolja ez a kis cég


Tanítóból lett vállalkozó a mézeskalácsokkal foglalkozó Krabótné Tanács Anita. Az öttömösi Animézeskalácsa vállalkozás a település első számú munkaadójává vált, ahol napi szinten több száz díszes sütemény készül - írja a HelloVidék.

Kezdetben csak hobbiként tekintett a sütésre, az egyre több megrendelés után azonban 2015-ben válaszút elé érkezett, és ekkor hagyta ott a tanítást. A döntésnek anyagi okai is voltak.

A 10 főt foglalkoztató üzemben ma napi 300-400 süteményt is el tudnak készíteni. Az idők során nemcsak az alkalmazotti létszám bővült ki, de mára már a kezdeti egy sütő helyett hatban sülnek aranybarnára a kalácsok, a munkafolyamatot egy dagasztógép gépi ereje gyorsítja, és 8 év alatt közel 3000 kiszúró formával gazdagodtak, mivel céljuk, hogy évről évre mindig valami újdonsággal tudjanak szolgálni, lépést tartva a sütőipari trendekkel, szín- és formavilággal - írja a lap.

Ha érdekel az egész történet, ide kattintva elolvashatod a sikersztorit!

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS