2020. július 13. hétfő Jenő

Igazi magyar sikertörténet: az egész megyét letarolja ez a kis cég


Tanítóból lett vállalkozó a mézeskalácsokkal foglalkozó Krabótné Tanács Anita. Az öttömösi Animézeskalácsa vállalkozás a település első számú munkaadójává vált, ahol napi szinten több száz díszes sütemény készül - írja a HelloVidék.

Kezdetben csak hobbiként tekintett a sütésre, az egyre több megrendelés után azonban 2015-ben válaszút elé érkezett, és ekkor hagyta ott a tanítást. A döntésnek anyagi okai is voltak.

A 10 főt foglalkoztató üzemben ma napi 300-400 süteményt is el tudnak készíteni. Az idők során nemcsak az alkalmazotti létszám bővült ki, de mára már a kezdeti egy sütő helyett hatban sülnek aranybarnára a kalácsok, a munkafolyamatot egy dagasztógép gépi ereje gyorsítja, és 8 év alatt közel 3000 kiszúró formával gazdagodtak, mivel céljuk, hogy évről évre mindig valami újdonsággal tudjanak szolgálni, lépést tartva a sütőipari trendekkel, szín- és formavilággal - írja a lap.

Ha érdekel az egész történet, ide kattintva elolvashatod a sikersztorit!

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS