8 °C Budapest
Filming on location. Man holding a clapper board in front of the camera, the filming process. Scene on location

Rekordidő alatt lett sikeres a magyar filmkampány: közösségi finanszírozásból rajtolhat hamarosan

2023. április 19. 14:34

Mindössze 10 munkanap alatt már a 80%-a összejött a Brancs platformján indított közösségi kampánynak, amely a ONE MORE LIKE játékfilm létrehozására indult. Több, mint 30 ember szállt be abba a kezdeményezésbe, amely a Z-generációt érintő „Social Sex” útvesztőjéről szóló játékfilm. A ONE MORE LIKE-ban – melynek az ismert sorozatszínész, Gombos Krisztián a főszereplője – őszintén és tabuk nélkül mutatják be az alkotók a social média világában zajló szexuális tartalomkészítés világát és annak nem látható veszélyeit.

A One more like filmalkotás célja egy korjelenség ábrázolása, az ítéletalkotás nélküli kérdésfeltevések kreatív módja. A film azt a témát feszegeti, hogy egy fiatal fiú miért dönt úgy, hogy egy számára ezidáig ismeretlen Social Media platformra keveredve ott bármi áron bevételi forrást, vagy éppen népszerűséget szerezzen. A főszereplő olyan tartalomgyártási cunamiba keveredik, amely végül gyökerestül változtatja meg az életét és később eredeti személyiségét is. S bár a könnyűnek tűnő élet és sok pénz lehetősége vonzó és kecsegtető, a sorozatos bizonytalan döntések okán kialakuló drámai végkifejlet elkerülhetetlen.

A sikeres kampány elérését követően megkezdődhet a ONE MORE LIKE film gyártási előkészítése, és a tervezett június-július hónapban már le is foroghat a film, hogy legkésőbb 2024 februárjában bemutatásra kerülhessen. Érdemes azonban továbbiakban is támogatni a filmet, mert a BRANCS vásárlói már 2023 telén hozzáférhetnek majd a filmhez premier előtti státuszban.

Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire sikeres a kampány és hogy sikerül megláttatni az emberekkel, hogy igenis ez egy fontos és aktuális téma, amivel foglalkozni kell. Nagyon hálás vagyok az eddigi támogatóinknak, és KÖSZÖNJÜK, hogy hittek bennünk és hisznek a filmben és annak létjogosultságában. Most még lehet csatlakozni a kampányhoz, aki szeretne, várjuk szeretettel közösségi filmünkbe, hogy együttesen alkossuk meg ezt a nem mindennapi filmet, hiszen a kampány célösszege túl is teljesíthető. Bíztatok mindenkit arra, hogy legyen részese a projektnek, akár két online mozijegy megvásárlásával, akár, ha teheti stábtagként vagy producerként. A további támogatásokból lehetőség van arra, hogy még jobb technikai minőség mellett, több helyszínt és izgalmasabb cselekményeket forgassunk a filmbe, amely növelheti a kész alkotás színvonalát. Kérjük, aki teheti, csatlakozzon és vigyünk együtt fényt ezzel a filmmel a labirintusba

– mondta el Pálfai Károly, író-rendező

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 13:12
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem