34 °C Budapest
Filming on location. Man holding a clapper board in front of the camera, the filming process. Scene on location

Rekordidő alatt lett sikeres a magyar filmkampány: közösségi finanszírozásból rajtolhat hamarosan

2023. április 19. 14:34

Mindössze 10 munkanap alatt már a 80%-a összejött a Brancs platformján indított közösségi kampánynak, amely a ONE MORE LIKE játékfilm létrehozására indult. Több, mint 30 ember szállt be abba a kezdeményezésbe, amely a Z-generációt érintő „Social Sex” útvesztőjéről szóló játékfilm. A ONE MORE LIKE-ban – melynek az ismert sorozatszínész, Gombos Krisztián a főszereplője – őszintén és tabuk nélkül mutatják be az alkotók a social média világában zajló szexuális tartalomkészítés világát és annak nem látható veszélyeit.

A One more like filmalkotás célja egy korjelenség ábrázolása, az ítéletalkotás nélküli kérdésfeltevések kreatív módja. A film azt a témát feszegeti, hogy egy fiatal fiú miért dönt úgy, hogy egy számára ezidáig ismeretlen Social Media platformra keveredve ott bármi áron bevételi forrást, vagy éppen népszerűséget szerezzen. A főszereplő olyan tartalomgyártási cunamiba keveredik, amely végül gyökerestül változtatja meg az életét és később eredeti személyiségét is. S bár a könnyűnek tűnő élet és sok pénz lehetősége vonzó és kecsegtető, a sorozatos bizonytalan döntések okán kialakuló drámai végkifejlet elkerülhetetlen.

A sikeres kampány elérését követően megkezdődhet a ONE MORE LIKE film gyártási előkészítése, és a tervezett június-július hónapban már le is foroghat a film, hogy legkésőbb 2024 februárjában bemutatásra kerülhessen. Érdemes azonban továbbiakban is támogatni a filmet, mert a BRANCS vásárlói már 2023 telén hozzáférhetnek majd a filmhez premier előtti státuszban.

Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire sikeres a kampány és hogy sikerül megláttatni az emberekkel, hogy igenis ez egy fontos és aktuális téma, amivel foglalkozni kell. Nagyon hálás vagyok az eddigi támogatóinknak, és KÖSZÖNJÜK, hogy hittek bennünk és hisznek a filmben és annak létjogosultságában. Most még lehet csatlakozni a kampányhoz, aki szeretne, várjuk szeretettel közösségi filmünkbe, hogy együttesen alkossuk meg ezt a nem mindennapi filmet, hiszen a kampány célösszege túl is teljesíthető. Bíztatok mindenkit arra, hogy legyen részese a projektnek, akár két online mozijegy megvásárlásával, akár, ha teheti stábtagként vagy producerként. A további támogatásokból lehetőség van arra, hogy még jobb technikai minőség mellett, több helyszínt és izgalmasabb cselekményeket forgassunk a filmbe, amely növelheti a kész alkotás színvonalát. Kérjük, aki teheti, csatlakozzon és vigyünk együtt fényt ezzel a filmmel a labirintusba

– mondta el Pálfai Károly, író-rendező

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 12. péntek
Izabella, Dalma
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem