2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Kiürültek a Budapesti utak: ennyivel csökkent a forgalom


A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban.

A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban. A cég csak az applikációt használók adatait tudja összesíteni, de a városban közlekedve szabad szemmel is látható a forgalom visszaesése.

A cég által közölt adatok szerint a forgalom a múlt csütörtökön kezdett visszaesni, aznap úgy húsz százaléknyival voltak kevesebben az utakon, mint az előző három munkanapon. Pénteken tovább csökkent a forgalom, hétfőn már harminc százalékos volt a visszaesés, majd kedden és szerdán már a hétvégi napok átlagos forgalmára, a normális napi forgalom felére esett. A legfrissebb, csütörtöki adatok szerint még tovább is csökkenhet a forgalom, ma már kevesebben vannak a budapesti utakon, mint a március 7-8-i hétvége bármelyik napján.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.