2020. május 29. péntek Magdolna

Kiürültek a Budapesti utak: ennyivel csökkent a forgalom


A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban.

A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban. A cég csak az applikációt használók adatait tudja összesíteni, de a városban közlekedve szabad szemmel is látható a forgalom visszaesése.

A cég által közölt adatok szerint a forgalom a múlt csütörtökön kezdett visszaesni, aznap úgy húsz százaléknyival voltak kevesebben az utakon, mint az előző három munkanapon. Pénteken tovább csökkent a forgalom, hétfőn már harminc százalékos volt a visszaesés, majd kedden és szerdán már a hétvégi napok átlagos forgalmára, a normális napi forgalom felére esett. A legfrissebb, csütörtöki adatok szerint még tovább is csökkenhet a forgalom, ma már kevesebben vannak a budapesti utakon, mint a március 7-8-i hétvége bármelyik napján.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Hiába van fix állásod, ha ebben a szektorban dolgozol, nehezen kapsz lakáshitelt
Sok helyen változott az elvárt jövedelem mértéke is.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Auchan

05.28-06.03
Országos

Tesco

05.28-06.03
Országos

Aldi

05.28-06.03
Országos

Lidl

05.28-06.03
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos

  Ajánlatunk