2020. december 1. kedd Elza

Kiürültek a Budapesti utak: ennyivel csökkent a forgalom


A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban.

A Waze útvonaltervező alkalmazás valós idejű adatai szerint megfeleződött az autóforgalom Budapesten az elmúlt napokban. A cég csak az applikációt használók adatait tudja összesíteni, de a városban közlekedve szabad szemmel is látható a forgalom visszaesése.

A cég által közölt adatok szerint a forgalom a múlt csütörtökön kezdett visszaesni, aznap úgy húsz százaléknyival voltak kevesebben az utakon, mint az előző három munkanapon. Pénteken tovább csökkent a forgalom, hétfőn már harminc százalékos volt a visszaesés, majd kedden és szerdán már a hétvégi napok átlagos forgalmára, a normális napi forgalom felére esett. A legfrissebb, csütörtöki adatok szerint még tovább is csökkenhet a forgalom, ma már kevesebben vannak a budapesti utakon, mint a március 7-8-i hétvége bármelyik napján.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk