A Bang & Olufsen és a Ferrari egyesíti erőit (x)

A Bang & Olufsen és a Ferrari egyesíti erőit (x)

PR
2023. augusztus 29. 14:45

A Bang & Olufsen a mai napon új kollekciót mutat be a Ferrarival.

Kiegyensúlyozottság. Erő. Precizitás.

A Bang & Olufsen a mai napon új kollekciót mutat be a motorsport úttörőjével, a Ferrarival közösen. A kollekció a Bang & Olufsen alumínium terén elért kiválóságát képviseli, és a két márka közös szenvedélyét ünnepli a kiegyensúlyozottság, az erő és a precizitás iránt egy fejhallgató- és hangszórósorozat újragondolásával, melynek tagjai a Beosound 2 otthoni hangszóró, a Beoplay H95 fejhallgató, a Beoplay EX fülhallgató és a Beosound Explore hordozható hangszóró. Mindezeket egy markáns vörös színárnyalat köti egybe, összetéveszthetetlen kapcsolatot teremtve a Ferrari márkajegyével.  

Nagy izgalommal tölt el minket ez az együttműködés. Amikor a projekt érdekében összeálltunk, éreztük, hogy történelmet írunk” - nyilatkozta Kristian Teär, a Bang & Olufsen vezérigazgatója. "Mindez a B&O és a Ferrari kezdeteire nyúlik vissza. Az alapítók, Enzo Ferrari, Peter Bang és Svend Olufsen látnokok voltak, akik a fennálló keretek megkérdőjelezésével újradefiniálták saját iparágaikat. Örökségük az évtizedeken át visszhangozva a mai napig új magasságokba repíti mindkét márkát."

"A kategóriában legjobb teljesítmény, a stílusos esztétika és az aprólékos kézműves munka kombinációja hozta össze a B&O-t és a Ferrarit a kollekció megalkotásában. Mindezt a két márka páratlan hagyományai emelik, igazán emlékezetessé téve ezt az együttműködést" – folytatta Teär.

Mindkét gyártó több mint fél évszázada az innováció élvonalába tartozik. A Bang & Olufsen 1925 óta formálja a hang- és képalkotás nemzetközi színterét a dániai Struerből, a Ferrari pedig 1947 óta forradalmasítja az autóipart az olaszországi Maranellóból. A két vállalat együtt több mint 150 évnyi innovációja öltött testet ebben az együttműködésben.

A szuperautó ihlette hang, amit látni kell

A kollekció eltér a Bang & Olufsen hagyományos megközelítésétől, magyarázza Christoffer Poulsen, a Bang & Olufsen üzletfejlesztési és stratégiai partnerségekért felelős alelnöke: "Klasszikus hangszóróinkat arra terveztük, hogy természetes módon illeszkedjenek az emberek otthonába, ugyanakkor gyönyörű dizájnjukkal is kiemelkedjenek. Ez a kollekció más. Ezek ugyanis állásfoglalásnak minősülő darabok.  Akárcsak a szuperautók, mindenhol láttatják és hallatják magukat, ahol csak megjelennek".

A Beosound 2 olyan 360 fokos otthoni hangélményt nyújt, amely a szoba egész terét betölti, bárhová is helyezik. Kialakítása rugalmas, így padlóra, asztalra vagy polcra is felállítható, és könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba. Az aktív RoomSense és a beépített közelségérzékelők a Beosound 2 szépségét intelligens technológiával párosítják, míg a hangszórót magába foglaló kiváló minőségű alumíniumkúp biztosítja a hibátlan megjelenést és a szuper hangzást nyújtó akusztikát.    

A Ferrari kollekcióba tartozó Beosound 2-t a Bang & Olufsen 5. számú gyárában, Struerben eloxálják, míg a dizájnt a Ferrari jellegzetes vörös színében gondolták újra. A polírozott alumíniumtest magasfényű felületet biztosítva emeli ki a vörös árnyalat gazdagságát. Az ikonikus Ferrari embléma a hangszórórács alatt elhelyezkedve teszi teljessé a modellt. 

A Beoplay H95 a Bang & Olufsen fejhallgatóinak csúcsmodellje, amely a kategóriájának legjobb hangzását és innovatív megoldásait kínálja. Az egyedi titánium meghajtók minden eddiginél erőteljesebb hangzást biztosítanak, az adaptív aktív zajszűrés pedig lehetővé teszi, hogy a viselője egyszerűen a fülhallgató alumíniumtárcsájának elforgatásával állítsa be. A puha báránybőr borítású, 38 órányi megállás nélküli zenehallgatást biztosító Beoplay H95 tartós használatra lett kifejlesztve.

A fejhallgató a Ferrari időtlen klasszikusnak számító koromfekete árnyalatát viseli, a Bang & Olufsen és a Ferrari ágaskodó lovának lézergravírozott logóival. A fülkagylópárnák alatt a titánium hangszórórácsokat kifejezetten ehhez az együttműködéshez kiválasztott, gazdag vörös színárnyalatban eloxálták.

A Beosound Explore egy hordozható hangszóró, amely tökéletes kültéri használatra. A teljes por- és vízállóságot garantáló IP67-es minősítéssel a Beosound Explore arra készült, hogy tulajdonosa bárhová és bárhová magával vihesse. A Bluetooth-nak és a gyors párosításnak köszönhetően a zene mindig egy kattintással elérhető, és akár 27 órás játékidővel egész nap tart.

Mostantól a Beosound Explore a Ferrari lézergravírozott ágaskodó lovával és egy markáns fekete karabinerrel kerül forgalomba, készen bármilyen kalandra. A hangszóró kétrétegű teste piros és fekete színben eloxált, így a hangszórórács azonnal feltűnik a sötét belső felület háttere előtt.

A Beoplay EX, a Bang & Olufsen legerőteljesebb valódi vezeték nélküli fülhallgatója aktív zajszűréssel és páratlan hangzással rendelkezik, és egy vezeték nélküli töltőtokot is tartalmaz, amely akár 20 órányi útközbeni használatot tesz lehetővé. A hat mikrofon és az intelligens sugárformáló technológia révén a Beoplay EX egyaránt alkalmas üzleti telefonhívások lebonyolítására és zenehallgatásra. A Ferrari kollekcióban a jobb fülhallgatón a Ferrari fekete fényezett emblémája található, ikonikus vörös színben öntött, tükörsimára polírozott üveg alatt.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm