18 °C Budapest
Group of teenage girls laughing using mobile phone on street at city

Új funkcióval érkezik a magyarok egyik kedvenc chat alkalmazása: erre már mindenki nagyon várt

2024. április 10. 20:29

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

A mesterséges intelligencia összefoglalója összegyűjti a csoportos beszélgetések legfontosabb részeit, és egy pillanat alatt tömören, pontokba szedve ismerteti a megbeszélteket a felhasználóval, így nemcsak időt és energiát takarít meg, de növeli a hatékonyságot is.

A kezdetben csak a csoportos beszélgetésekre összpontosító mesterséges intelligencia összefoglaló funkció a Viber-felhasználók körében legnépszerűbb kommunikációs formát szolgálja majd ki. A felhasználók így összegyűjthetik a legfontosabb információkat, hogy azokra később könnyen hivatkozhassanak. Ez a megoldás kényelmes lehet azoknak a szülőknek, akik gyermekeik iskolai vagy sportcsapati eseményeit csoportos beszélgetéseken keresztül kezeli; családtagok számára, akik egy szerettük születésnapi buliját tervezik, vagy baráti utazások szervezésénél is.

Az aktiválás egyszerű: az olvasatlan üzeneteket tartalmazó csoportos csevegésbe belépő felhasználók egy felszólítást kapnak, hogy a beszélgetés elmulasztott részeiről készült összefoglaló a rendelkezésükre áll.

Fontos kiemelni, hogy ezek az összefoglalók csak azon felhasználók számára láthatók, akik kérik őket, így biztosítva a személyes adatok védelmét és a titoktartást. Az MI chat-összefoglaló tartalma a felhasználóneveken kívül nem tartalmaz semmilyen azonosítót, így az egyes beszélgetések nem kapcsolhatók össze egyetlen csoporttaggal sem. A Viber emellett nem fér hozzá a beszélgetésekhez és az összefoglalókhoz, illetve nem tárolja azokat a szerverein, így biztonságos és privát felhasználói élményt biztosít.

Folyamatosan új és innovatív lehetőségeket keresünk arra, hogy felhasználóink életét könnyebbé és egyszerűbbé tegyük

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber vezérigazgatója.

Ezért használjuk ki a generatív mesterséges intelligencia erejét, hogy időt takarítsunk meg számukra, és biztosítsuk, hogy ne maradjanak le egyetlen fontos beszélgetésről sem: az iskolai projekteket megvitató osztálytársaktól kezdve a hétvégi programokat menet közben megbeszélő barátokig vagy családtagokig, felhasználóink egy szempillantás alatt értesülhetnek mindenről, amiről esetleg lemaradtak volna

- tette hozzá. A funkciót fokozatosan vezetik be az Egyesült Államok, a Fülöp-szigetek, Ukrajna, Japán, Bulgária és Lengyelország felhasználói számára, és hamarosan további országokban is megjelenik. A szolgáltatás iOS és Android rendszereken is egyaránt elérhető, valamint több mint 50 nyelvet képes megérteni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem