2020. október 22. csütörtök Előd

Száz koronavírus fertőzött van a hazai börtönökben: itt várják a karentén végét


A börtönökben kijelölték az elkülönítő helyiségeket, az újonnan érkező fogvatartottak pedig minden esetben járványügyi vizsgálaton esnek át.

A büntetés-végrehajtási intézetekben tegnap reggel 48 fogvatartott, valamint a személyi állomány ötven tagja volt igazoltan koronavírus-fertőzött - közölte a Világgazdaság érdeklődésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP). 

Valamennyi fertőzött fogvatartottat a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába, Tökölre szállították, ahol hatósági karanténba kerültek, jelenleg tünet- és panaszmentesek. A személyi állomány tagjai, akiknél igazolódott a Covid-19-fertőzöttség, az otthonukban, hatósági házi karanténban tartózkodnak, orvosi vagy kórházi ellátásra egyiküknek sincs szüksége.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó